αρχική σελίδα
Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΡΥΣΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΣΤΑ ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 24 ΚΑΙ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Ο Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Βουβαλοτρόφων Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών, τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης, τον Δήμο Ηράκλειας, τον Δήμο Σιντικής, το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Zώων Νέας Μεσήμβριας Θεσσαλονίκης - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
23/06/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΡΥΣΟΒΟΥΒΑΛΟΥ ΥΓΡΟΤΟΠΟΥ ΚΕΡΚΙΝΗΣ ΣΤΑ ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ ΣΕΡΡΩΝ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 24 ΚΑΙ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ -
O Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Βουβαλοτρόφων Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών, τον Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης, τον Δήμο Ηράκλειας, τον Δήμο Σιντικής, το Κέντρο Γενετικής Βελτίωσης Zώων Νέας Μεσήμβριας Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου το 1ο Festival ΧρυσοΒούβαλου Υγροτόπου Κερκίνης στα Χρυσοχώραφα Σερρών.
Σκοπός του η γνωριμία με τον Ελληνικό Νεροβούβαλο, το μεγαλόσωμο και ανθεκτικό σε αντίξοες καιρικές συνθήκες ζώο, που δίνει ζωή στην περιοχή και εργασία στα άτομα που ασχολούνται με κτηνοτροφία, γεωργία, κρεοπωλεία, βιοτεχνία, οικοτεχνία, ξενοδοχεία, εναλλακτικές μορφές τουρισμού και άλλες επιχειρήσεις.
Οι ειδυλλιακές εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσµου, µε κοπάδια να πλέουν στη λίµνη Κερκίνη και να καθρεπτίζονται στα νερά της, να βόσκουν στις καλαµιές και να χάνονται στο ηλιοβασίλεμα, ορθά τάζουν λίγο παράδεισο και γεύσεις υψηλής διατροφικής αξίας βουβαλινών εδεσμάτων από τη σπάνια και αυτόχθονα φυλή του Ελληνικού Νεροβούβαλου.
Το Festival  ΧρυσοΒούβαλου  Υγροτόπου  Κερκίνης είναι η μοναδική διοργάνωση με θέμα τον χρυσό της περιοχής, τον Ελληνικό Νεροβούβαλο, θα γίνεται κάθε χρόνο με παράλληλες εκπαιδευτικές, αθλητικές, περιβαλλοντικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις και κατά την διάρκεια του έτους.
Την Παρασκευή 16 Ιουνίου παραχωρήθηκε στο Επιμελητήριο Σερρών συνέντευξη τύπου των διοργανωτών αλλά και των συνδιοργανωτών, όπου αναφέρθηκαν στο πρόγραμμα του Festival, καλώντας τους Σερραίους να αγκαλιάσουν την εκδήλωση ώστε να καταστεί θεσμός.
Ο Δημήτρης Γιαννάκης, Α΄ αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών τόνισε: «Διοργανώνεται το φεστιβάλ πρώτη φορά ευελπιστώντας να γίνει θεσμός. Πιστεύω ότι θα δώσει την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να γνωρίσει τον ελληνικό βούβαλο, τις συνήθειές του και τις συνθήκες που διαβιώνει ο νεροβούβαλος, να δει τις ομορφιές της Λίμνης Κερκίνης και τέλος να γευθεί τα παράγωγά του βούβαλου, που πρέπει να υπενθυμίσω ότι  είναι η αιχμή του δόρατος του νομού Σερρών,  προϊόντα που έχουν εντύπωση σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο . Εύχομαι το φεστιβάλ να σημειώσει επιτυχία».

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
xrusovouvalfestnew-progr_F12808.pdf

 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ