αρχική σελίδα
Πέμπτη, 20 Σεπτεβρίου 2018
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΗΣ SER-EXPO 2017. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ:''Νιώθω, λοιπόν, τη βαθύτατη ανάγκη, προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του Διοικητικού μας Συμβουλίου, να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και συμπαράσταση σας στο τόσο μεγάλο αυτό εγχείρημα μας............Με τη δική σας πολύτιμη ενίσχυση, επιτύχαμε υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές σε όλα τα επίπεδα διοργάνωσης!''
09/10/2017
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Σέρρες, 03.10.2017
            Αριθμός Πρωτ. 3952

ΠΡΟΣ: ΧΟΡΗΓΟΥΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ SEREXPO 2017
   
Θέμα: Ευχαριστήρια Επιστολή Χορηγίας & Υποστήριξης της 3ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης του Επιμελητηρίου Σερρών

Αξιότιμοι Χορηγοί & Υποστηρικτές της SEREXPO 2017,
Με την ολοκλήρωση πλέον και της 3ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης του Επιμελητηρίου Σερρών, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι οι φιλόδοξοι στόχοι της SEREXPO εκπληρώθηκαν σε σημαντικότατο βαθμό, με κυριότερο τεκμήριο το υψηλό επίπεδο ικανοποίησης εκθετών και επισκεπτών.
Κατά κοινή ομολογία, η SEREXPO 2017 και η τεράστια επιτυχία της ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς πάνω από 75.000 χιλιάδες επισκεπτών και αμέτρητα διθυραμβικά δημοσιεύματα την ανάδειξαν ως μια από τις καλύτερες γενικές Εκθέσεις σε πανελλαδικό επίπεδο!
Σύσσωμος ο πολιτικός, δημοσιογραφικός, επιχειρηματικός κόσμος, Αρχές του Τόπου, της Κεντρικής Διοίκησης, Διπλωματικές Αρχές και κεντρικοί Θεσμικοί Φορείς τίμησαν, δια της παρουσίας τους, τους 161 Εκθέτες μας, τον τόπο μας, την Επιχειρηματική Κοινότητα και το Επιμελητήριο Σερρών που την εκπροσωπεί. Η δημοσιότητα επετεύχθη σε βαθμό τέτοιο, ώστε η SEREXPO να προκαλέσει έντονο απόηχο πανελλαδικά και ανά τα Βαλκάνια, με αμοιβαία εκατέρωθεν οφέλη για όλους τους εμπλεκόμενους.  
Νιώθω, λοιπόν, τη βαθύτατη ανάγκη, προσωπικά, αλλά και εκ μέρους του Διοικητικού μας Συμβουλίου, να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη και συμπαράσταση σας στο τόσο μεγάλο αυτό εγχείρημα μας.
Με τη δική σας πολύτιμη ενίσχυση, επιτύχαμε υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές σε όλα τα επίπεδα διοργάνωσης! Καταφέραμε ενωμένοι να καθιερώσουμε την SEREXPO ως τον κορυφαίο Επιχειρηματικό Θεσμό που εξέλιπε από το τοπικό κοινωνικοοικονομικό γίγνεσθαι, κάνοντας έναν ολόκληρο Νομό να γιορτάζει με «ΣΗΜΑΙΑ» το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ του τόπου μας!

Αγαπητές κυρίες, κύριοι,
Ως ένας εκ των βασικών παραγόντων στην ομολογούμενη επιτυχία αυτή, ευελπιστώ να στέκεστε πάντα στο πλευρό του Επιμελητηρίου Σερρών και των Επιχειρηματιών μας! Έτσι μόνο η SEREXPO δύναται να αποκτήσει μεγαλύτερη δυναμική και κύρος, ως μία σταθερή διεθνής πλατφόρμα δικτύωσης. Μόνο μαζί, και μέσω ανάλογων συνεργειών, μπορούμε να διασφαλίσουμε ένα υγιέστερο επιχειρηματικό-οικονομικό περιβάλλον για τον τόπο μας, με βέβαιη την συνεπαγόμενη προοπτική κοινωνικής ευημερίας!  

Με ειλικρινή εκτίμηση,
Χρήστος Μέγκλας
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
EfcharistiriaEpistoli_ChorigoiYpostiriktes_F28852.pdf

 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ