αρχική σελίδα
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ SEREXPO 2018 & ΤΗΝ ΔΕΘ και άλλες ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11.06.2018 ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ - Πολλοί ήταν οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν στη συνάντηση, στην πλειονότητά τους εκθέτες στην ΔΕΘ και στη SEREXPO των προηγούμενων ετών, καθώς και επιχειρηματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στις δύο Εκθέσεις του 2018. Την ενημέρωση έκαναν ο Πρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Δημήτριος Γιαννάκης.
18/06/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα «ΕΡΜΗΣ» του Επιμελητηρίου Σερρών Ενημερωτική Συνάντηση για τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην 83η ΔΕΘ και τη SEREXPO 2018. Την ενημέρωση έκαναν ο Πρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Δημήτριος Γιαννάκης.
Πολλοί ήταν οι επιχειρηματίες που συμμετείχαν στη συνάντηση, στην πλειονότητά τους εκθέτες στην ΔΕΘ και στη SEREXPO των προηγούμενων ετών, καθώς και επιχειρηματίες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στις δύο Εκθέσεις του 2018.
Οι επιχειρηματίες αφού άκουσαν την ενημέρωση από την Διοίκηση του Επιμελητηρίου, εξέφρασαν τις ιδέες και κατέθεσαν προτάσεις για την αναβάθμιση της παρουσίας τους στις δύο Εκθέσεις.
Φέτος το Επιμελητήριο συμμετέχει στη ΔΕΘ έχοντας εξασφαλίσει ιδιαίτερα προνομιακούς όρους για τα μέλη του, με ειδική τιμή. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στη ΔΕΘ 2018 στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Σερρών, πρέπει να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους και το αργότερο έως τις 02.07.2018.
Αιτήσεις Συμμετοχής:
ΔΕΘ: http://www.serreschamber.gr/seres/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2&articleid=12148
SEREXPO: http://www.ser-expo.org/serexpo/shared/EmailForm.jsp
Πληροφορίες: 2321099744 - 6976628057

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ