αρχική σελίδα
Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΑΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΡΙΣΤΟΣ - ΑΜΠΕΛΑ 06.07.2018: Ενός δρόμου επικίνδυνου τόσο για τις ανθρώπινες ζωές όσο και για τα οχήματα, στα οποία, προκαλεί μεγάλες και πολλές φθορές, αφού η κατάσταση του οδοστρώματός του μπορεί να χαρακτηριστεί λίαν επιεικώς ως άθλια.
10/07/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

 

ΣΕΡΡΕΣ 06/07/2018

ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2532

ΠΡΟΣ:  ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.
             Υπόψη Προέδρου,
Κου Απόστολου Αντωνούδη
   
ΘΕΜΑ: ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ  ΧΡΙΣΤΟΣ – ΑΜΠΕΛΑ (Κάθετος άξονας 60, Εγνατίας Οδού) – ΑΙΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ.
Κύριε Πρόεδρε,
Γίναμε γνώστες των δηλώσεών σας για την υπογραφή σύμβασης εντός Ιουλίου για την ανακατασκευή του δρόμου Χριστός – Αμπέλα. Ενός δρόμου επικίνδυνου τόσο για τις ανθρώπινες ζωές όσο και για τα οχήματα, στα οποία, προκαλεί μεγάλες και πολλές φθορές, αφού η κατάσταση του οδοστρώματός του μπορεί να χαρακτηριστεί λίαν επιεικώς ως άθλια. Η εικόνα του δρόμου αυτού δεν αρμόζει σε διεθνή αυτοκινητόδρομο της Εγνατίας, δια του οποίου μάλιστα, καθώς συνδέει την Ελλάδα με τα Βαλκάνια και την Ευρώπη μέσω Προμαχώνα, διέρχονται χιλιάδες οχήματα από όλη την ήπειρο και κυρίως φορτηγά διεθνών μεταφορών. Είναι από τις πρώτες εικόνες της χώρας μας στους ταξιδιώτες που εισέρχονται σε αυτήν, είναι μια εικόνα που αδικεί τη χώρα και τους κατοίκους της.
Η διόρθωσή του έπρεπε να είχε ήδη γίνει από τότε που προέκυψε το πρόβλημα και διαμαρτυρόμαστε για την καθυστερημένη έναρξη των διαδικασιών ανακατασκευής του δρόμου αυτού, η οποία μπορεί και να καθυστερήσει και για το λόγο αυτό επιβάλλεται να διορθωθούν άμεσα οι φθορές του με οποιοδήποτε τρόπο. Θεωρούμε, ακόμα, απαράδεκτο να καλούνται να πληρώνουν οι διερχόμενοι διόδια για ένα δρόμο τόσο κακής ποιότητας.
Με την πίστη ότι θα λάβετε υπόψη τις θέσεις μας και θα προβείτε στις δέουσες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση του δρόμου, είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη διευκρίνηση, πληροφορία και βοήθεια για την επίτευξη άμεσων αποτελεσμάτων.

Με τιμή,
Χρήστος Μέγκλας
Πρόεδρος

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους
Αποφάσεις ΔΣ-ΔΕ