αρχική σελίδα
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ AGRIBUSINESS FORUM, ΣΕΡΡΕΣ 1-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018
20/10/2018
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Το Επιμελητήριο Σερρών, η Π.Ε. Σερρών και το Geo Routes Cultural Institute με ιδιαίτερη τιμή σας προσκαλούν στοAgriBusiness Forum, το πρωτοποριακό συνέδριο για την αγροτεχνολογία που διεξάγεται στις Σέρρες στις 1-3 Νοεμβρίου 2018 με θέμα 'το μέλλον του ελληνικού και ευρωπαϊκού αγροδιατροφικού τομέα στην ψηφιακή εποχή'.

Το AgriBusiness Forum, διασυνδέοντας Έρευνα, Τεχνολογία, Εκπαίδευση, Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα, Θεσμικό Πλαίσιο και Χρηματοδοτικά Εργαλεία γύρω από την αγροδιατροφική αλυσίδα, παρέχει 5 ενότητες γνωστικού, επιστημονικού και επιχειρηματικού ενδιαφέροντος.

α) εκπαιδευτικό εργαστήριο 2 ημερών δωρεάν για νεοφυείς επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα β) διαγωνισμό καινοτομίας γ) Β2Β συναντήσεις μεταξύ νεοφυών και επιχειρήσεων της αγροδιατροφικής αλυσίδας δ) συνέδριο δικτύωσης & ενημέρωσης για την καινοτομία, τον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας, τα χρηματοδοτικά εργαλεία και τις πολιτικές στον αγροδιατροφικό τομέα και ε) επίσκεψη πεδίου για ενημέρωση στη γεωθερμία.

Η αυλαία του Forum ανοίγει την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου στις 17.00 στο Επιμελητήριο Σερρών με τον διαγωνισμό καινοτομίας, στη διάρκεια του οποίου επιλεγμένες νεοφυείς επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού χώρου θα παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες στο κοινό, με 1ο βραβείο την αποστολή για ένα μήνα στο campus του σημαντικότερου Πανεπιστημιακού κέντρου στην Ευρώπη, στο Wageningen University της Ολλανδίας. Η συμμετοχή των μελών του ΕΒΕΣ στον διαγωνισμό καινοτομίας είναι δωρεάν, μετά από προηγούμενη επικοινωνία και επιβεβαίωση διαθεσιμότητας.

Την Παρασκευή 2 και το Σάββατο 3 Νοεμβρίου, 50 σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι του θεσμικού, ακαδημαϊκού, τραπεζικού, επιχειρηματικού και συνεταιριστικού γίγνεσθαι, σε συνεδρίες θα συνομιλήσουν για τις ευφυείς καλλιέργειες, την σύγχρονη κτηνοτροφία, τις πολιτικές για τη νέα ΚΑΠ μετά το 2020, τις συνέργειες, τις χρηματοδοτήσεις και τις νέες τεχνολογίες ελέγχου παραγωγής, με απώτερο σκοπό τον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση της αγροδιατροφικής αλυσίδας..

Το γεγονός απευθύνεται σε καινοτόμες & νεοφυείς επιχειρήσεις, παραγωγούς, ακαδημαϊκούς, σε ηγέτες της έρευνας & τεχνολογίας, σε φορείς της Τοπικής, Περιφερειακής & Δημόσιας Διοίκησης και υποστηρίζεται από  σημαντικούς φορείς, ενδεικτικά το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, η Πρεσβεία της Ολλανδίας, τα Πανεπιστήμια Rutgers και A&MTexas των ΗΠΑ, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, ο ΣΕΒΕ, κά.

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι με κόστος εγγραφής, όπου για τα μέλη του ΕΒΕΣ παρέχεται προνομιακή έκπτωση της τάξης του 40%. Για λήψη του ειδικού εκπτωτικού κωδικού μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Αλεξάνδρα Ελευθεριάδου, e-mail eleftheriadou@eves.gr, τηλ. 23210 99744.

Με τιμή,

Χρήστος Μέγκλας

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή

DOWNLOADS
ABF2018_agenda_EN-GR_7_F26518.pdf
ABFannouncement_A3_midres_F26527.pdf
PROSKLISIMELONEVES_AgriBusinessForum2018_GR_F26495.pdf

 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους