αρχική σελίδα
Τρίτη, 26 Μαϊου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΡΡΑΪΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
01/04/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, ζήτησε με επιστολές του προς τον Υφυπουργό Εσωτερικών, τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, τους Δημάρχους του Ν. Σερρών και τον Διοικητή του Γ.Ν. Σερρών, όπως στις διαδικασίες απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια υπηρεσιών και υλικών που περιορίζουν την επέκταση του κορωνοϊού, συμπεριλαμβάνονται και, εάν είναι δυνατόν, προτιμούνται οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Σερρών, που διαθέτουν καλύτερη ποιότητα και χαμηλότερες τιμές.

Τονίστηκε ότι είναι αναγκαία η στήριξη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Σερρών, καθώς ήδη, πριν από την τωρινή κρίση, αντιμετώπιζαν προβλήματα, όπως το διασυνοριακό παραεμπόριο, ο αθέμιτος ανταγωνισμός με επιχειρήσεις στην άλλη πλευρά των συνόρων, η εκροή συναλλάγματος προς γειτονικές χώρες λόγω φθηνότερων τιμών και φορολογικών συντελεστών, προβλήματα ρευστότητας, γραφειοκρατία κλπ. Στα προβλήματα αυτά προστέθηκαν πλέον και οι δυσβάσταχτες επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού, απειλώντας την ίδια τους την επιβίωση.

Το Επιμελητήριο Σερρών είναι στη διάθεση όλων των φορέων για να τους ενημερώσει για τις επιχειρήσεις – μέλη του που διαθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους