αρχική σελίδα
Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΕΡ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ
22/06/2020
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Σε Σύσκεψη με την Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κα Φωτεινή Αραμπατζη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουνίου 2020 στην ΑΝΕΣΕΡ συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας.

Ο κος Μεγκλας ευχαρίστησε, αρχικά, την Υφυπουργό για την ικανοποίηση της πρότασης του Επιμελητηρίου Σερρών και την υπερδέσμευση πόρων 8 εκατομμυρίων ευρώ για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER Ν. Σερρών. Εν συνεχεία τόνισε την ανάγκη να εγκριθούν όλα τα υπόλοιπα έργα, να ανακοινωθούν γρήγορα τα αποτελέσματα, να μειωθεί η γραφειοκρατία, να αποφευχθεί ο κίνδυνος μη υλοποίησης λόγω καθυστέρησης των αποτελεσμάτων καθώς και να μην υπάρχει ο περιορισμός του de minimis. Επίσης, εξέφρασε την έντονη αντίθεση του με το Νόμο περί Αναπτυξιακών Οργανισμών που έθεσε εκτός μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝΕΣΕΡ το Επιμελητήριο και επεσήμανε ότι τα χρήματα από τα Προγράμματα ΕΣΠΑ θα πρέπει να κατευθύνονται και σε δημιουργία θέσεων εργασίας και όχι μόνο σε έργα υποδομής.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Προϊόντα (RFI/B2C)
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες
Help Desk
Έκδοση Πιστοποιητικών
Πληρωμή Συνδρομών
Καρτέλα Μέλους