αρχική σελίδα
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΛΛΙΑΡΑ, ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
15/10/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Η Πρόεδρος του Σωματείου Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών, Εύα Πιένκος - Ματάκου, και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), Ηλίας Τσολάκης, έθεσαν στον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου τα αιτήματα τους. Μεταξύ αυτών είναι η φοροαπαλλαγή ασφαλίστρων ζωής και περιουσίας, η ένταξη του κλάδου τους ως δικαιούχων στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα, η προβολή του επαγγέλματος τους μέσα από ενημερωτική καμπάνια καθώς και η κατάρτιση τους μέσα από ευρωπαϊκά προγράμματα.
Ο Πρόεδρος, Στέλιος Τζέκας, και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Μικροπωλητών Ζαχαροπλαστικής και Πλανόδιων Μικροπωλητών, Χρήστος Αργυρίου, παρουσίασαν αναλυτικά τα προβλήματα και τα αιτήματα του Σωματείου τους.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιχθυοπωλών, Σωκράτης Βασάκος, ενημέρωσε τον κο Μαλλιαρά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον αθέμιτο ανταγωνισμό.
Ο Πρόεδρος, Ιορδάνης Παντικίδης, και ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Επαγγελμάτων Ιδιοκτητών Φορτηγών & Αυτ/των ΔΧ, Τηλέμαχος Τσιάρας, αναφέρθηκαν στα προβλήματα και αιτήματα τους. Κυριότερα είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός λόγω της γειτνίασης με την Βουλγαρία καθώς και η έλλειψη χώρου στάθμευσης βαρέων φορτηγών μέσα στην πόλη των Σερρών.
Με τον Πρόεδρο, Ανδρέα Μπαρακλή, τον Β´ Αντιπρόεδρο, Σάββα Αραπτσίδη, και τον Ταμία της Ένωσης Επισκευαστών Οχημάτων, Δημήτριο Κοντό, συζητήθηκαν τα αιτήματα τους, μεταξύ των οποίων είναι η εκπαίδευση τους στις νέες τεχνολογίες όπως είναι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η έλλειψη εξειδικευμένων τεχνιτών, καθώς και η έλλειψη επιδοτούμενων προγραμμάτων για την αγορά εξοπλισμού μηχανημάτων ανακαινίσεων κτιριακών εγκαταστάσεων και συναφών αντικειμένων.
Ο κος Μαλλιαράς ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και επεσήμανε ότι στόχος της νέας Διοίκησης είναι οι συναντήσεις αυτές να επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες