αρχική σελίδα
Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2022
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΛΛΙΑΡΑ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
25/10/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Με τον Πρόεδρο, Σωτήρη Κοτσαμπά, τον Ά Αντιπρόεδρο, Ηλία Αμπατζίδη, τον Ταμία, Κωνσταντίνο Σιάπκαλη, και τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης Εστιατόρων & Συναφών Επαγγελμάτων, Στράτο Πανταζή, συναντήθηκε την Παρακευή 22 Οκτωβρίου 2021 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς.
Ο κος Κοτσαμπάς παρουσίασε αναλυτικά τα αιτήματα της Ένωσης, κυριότερα εκ των οποίων είναι η απαλλαγή από δημοτικούς φόρους και δημοτικά τέλη. Πρότεινε, μάλιστα, τη διοργάνωση σχετικης τηλεδιασκεψης με τους αρμόδιους φορείς. Αιτήματά τους είναι, επίσης, μεταξύ άλλων, η απαλλαγή από την επιστροφή επιστρεπτέων προκαταβολών, η γενναία ρύθμιση παλαιών οφειλών ΟΤΑ, η επιδότηση ασφαλιστικών εισφορών, η μείωση ενοικίου 40% λόγω των υφιστάμενων περιορισμών, καθώς και η προκήρυξη Επιδοτούμενου Προγράμματος ΕΣΠΑ για μηχανισμούς καθαρισμού αέρα.
Συζητήθηκε, επίσης, η από κοινού διοργάνωση με το Επιμελητήριο συνεδρίων, φεστιβάλ γαστρονομίας και ημερίδων για ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα που τους απασχολούν.
Ο κος Μαλλιαράς ήταν ιδιαίτερα θετικός ως προς τη συνδιοργάνωση όλων των παραπάνω εκδηλώσεων. Ως προς, δε, τα αιτήματα τους, δεσμεύτηκε να τα διεκδικήσουν από κοινού, τονίζοντας ότι η πόρτα του Επιμελητηρίου είναι πάντα ανοιχτή για την Ένωση Εστιατόρων, όπως, άλλωστε, και για όλα για τα Σωματεία.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες