αρχική σελίδα
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
18/11/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Συνάντηση με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών είχε το απόγευμα της Τετάρτης 17/11/2021 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς , στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί με όλους  τους φορείς του Νομού.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος λόγω της γενικότερης οικονομικής δυσπραγίας  αλλά και την επιδείνωση της κατάστασης εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία καθώς και τις ανατιμήσεις των πρώτων υλών.

Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυριακή Μηλίγκα παρουσίασε στον Αθανάσιο Μαλλιαρά την δυσμενή κατάσταση που επικρατεί στην αγορά , τονίζοντας πως έχουν αποστείλει ήδη το αίτημά τους προς την κυβέρνηση για λήψη μιας σειράς αντισταθμιστικών μέτρων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις ,εξέφρασε τη συμπαράστασή του στη διεκδίκηση των αιτημάτων τους και επισήμανε πως το Επιμελητήριο θα είναι πάντα δίπλα τους.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα υπάρχει συνεχής συνεργασία ώστε αφενός να επιλύονται θέματα που  θα προκύπτουν και αφετέρου να προγραμματίζονται και να διοργανώνονται από κοινού δράσεις για την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης από το Επιμελητήριο Σερρών ο Οικονομικός Επόπτης Θωμάς Τενεκετζής και από τον Εμπορικό Σύλλογο η Α’ Αντιπρόεδρος Φιλίτσα Γκόβρανου, ο Γενικός Γραμματέας  Αστέριος Πολυχρονίδης και τα μέλη του Δ.Σ. Ειρήνη Αργυριάδου, Ειρήνη Γκότσικα και Νικόλαος Χανλής.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες