αρχική σελίδα
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΑΘ. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ: ''ΣΥΝΕΧΗΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΙ.ΠΑ.Ε.''
25/11/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

Τη δέσμευση για συνεχή και ουσιαστική συνεργασία του Επιμελητηρίου Σερρών με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος έδωσε ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς, κατά τον χαιρετισμό που απηύθυνε στην ημερίδα με τίτλο «Λογιστική : Δεοντολογία, ευκαιρία και προκλήσεις» ,που διοργάνωσε το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Σερρών.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου αρχικά ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και εξέφρασε τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι βρίσκεται και πάλι σε αμφιθέατρο πανεπιστημίου μετά από πολλά χρόνια.
Όπως τόνισε , βασική προτεραιότητα του Επιμελητηρίου αποτελεί η διασύνδεση της ερευνητικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα, γι’ αυτό και το Επιμελητήριο Σερρών θα υπογράψει το αμέσως προσεχές διάστημα μνημόνιο συνεργασίας με το ΔΙ.ΠΑ.Ε.
«Έχουμε προχωρήσει ήδη σε σειρά επαφών με του Προέδρους των σχολών του ΔΙ.ΠΑ.Ε που εδρεύουν στις Σέρρες καθώς και με τον Πρύτανη Αθανάσιο Καΐση ,έτσι ώστε να διαμορφωθούν οι άξονες του μνημονίου και το αμέσως επόμενο διάστημα να το υπογράψουμε. Το Μνημόνιο θα περιλαμβάνει μια σειρά κοινών δράσεων και ενεργειών, που αφενός θα στηρίζουν την εκπαιδευτική δραστηριότητα του Πανεπιστημίου και αφετέρου θα την διασυνδέουν με την επιχειρηματικότητα και την εργασία» τόνισε από βήματος ο Αθανάσιος Μαλλιαράς, επισημαίνοντας παράλληλα πως ένας επιπλέον στόχος είναι η περαιτέρω ανάδειξη του ΔΙ.ΠΑ.Ε. ως πόλο έλξης για το Νομό Σερρών.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες