αρχική σελίδα
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΟΥΡΕΩΝ & ΚΟΜΜΩΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΩΝ
07/10/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Συναντήσεις με τις Διοικήσεις των Σωματείων Κουρέων & Κομμωτών και Μεσιτών πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Κουρέων & Κομμωτών, Γιάννης Γκουσμπασανιώτης, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου τους, με κυρίαρχο την παραοικονομία, και τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης τους λόγω της ζημίας που υφίστανται από την πανδημία του κορωνοιου. Πρότεινε, επίσης, τη διοργάνωση σύσκεψης με τους Βουλευτές του Νομού, για να δοθεί η ευκαιρία στους εκπροσώπους των επαγγελματιών να τους παρουσιάσουν αναλυτικά τα προβλήματα τους.
Ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Μεσιτών, Ηλίας Τρέντος, με τη σειρά του, τόνισε ότι για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες είναι αναγκαία η αξιοποίηση των τουριστικών προορισμών του Νομού Σερρών, που θα οδηγήσει στην προσέλκυση επισκεπτών και την ενίσχυση όλων των κλάδων της τοπικής οικονομίας.
Από τη μεριά του ο κος Μαλλιαράς τους διαβεβαίωσε ότι οι προτάσεις τους θα ενσωματωθούν στις αναπτυξιακές προτάσεις του Επιμελητηρίου και δεσμεύτηκε ότι η νέα Διοίκηση θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την υλοποίηση τους.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες