αρχική σελίδα
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΠΟΙΩΝ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΩΝ, ΠΟΤΟΠΟΟΙΩΝ, ΟΠΩΡΟΛΑΧΑΝΟΠΩΛΩΝ ΚΑΙ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ
08/10/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Με τις Διοικήσεις των Σωματείων Μπουγατσοποιών-Ζαχαροπλαστών, Ποτοποιών, Οπωρολαχανοπωλών και Αρτοποιών συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιος Μαλλιαράς.
Οι συναντήσεις αυτές, όπως επισημαίνει προς όλους ο κος Μαλλιαράς, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο γνωριμίας και ανάπτυξης σχέσεων συνεργασίας του Επιμελητηρίου με τα Σωματεία και θα επαναλαμβάνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Μπουγατσοποιών – Ζαχαροπλαστών, Προκόπης Καζακίδης, στάθηκε στην αναγκαιότητα συνεργασίας όλων των φορέων και εξωστρέφειας των σερραϊκών επιχειρήσεων μέσα από συμμετοχή σε εκθέσεις και διοργάνωση εκδηλώσεων που θα τονώσουν την κίνηση στο κέντρο της πόλης των Σερρών.
Με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ποτοποιών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών, Δημήτριο Αγγλίδη, συζητήθηκε η αξιοποίηση του Επιχειρηματικού Κέντρου SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ», η οποία και αποτελεί τεράστια ευκαιρία για την προσέλκυση επισκεπτών στο Ν. Σερρών. Ο κος Αγγλίδης τόνισε, επίσης, ότι βασικός στόχος του Συνδέσμου τους να αναδειχθεί το σερραϊκό ούζο σε πανελλήνιο επίπεδο, μέσα από ενέργειες προβολής, όπως η συμμετοχή σε εκθέσεις.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Οπωρολαχανοπωλών, Βασίλειος Αγιάνογλου, παρουσίασε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου τους, με κυρίαρχα την παραοικονομία και την έλλειψη μαζικής παραγωγής σερραϊκών προϊόντων. Συζητήθηκε, επίσης, η διοργάνωση εκδηλώσεων γαστρονομίας με έμφαση στα σερραϊκά προϊόντα.
Με τη σειρά τους ο Πρόεδρος, Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας, Αβραάμ Μοσχόπουλος, και ο Ταμίας του Σωματείου Αρτοποιών, Ανδρέας Μαλακος, αναφέρθηκαν στα προβλήματα των αρτοποιών, όπως είναι ο αθέμιτος ανταγωνισμός και η ανάγκη σήμανσης των κατεψυγμένων προϊόντων, και πρότειναν τη συνεργασία του Σωματείου τους με το Επιμελητήριο για τη διοργάνωση εκδηλώσεων.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες