αρχική σελίδα
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΝΤΙΚΗΣ
08/10/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση

             Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου με τον Δήμαρχο Σιντικής

 Τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 8 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς , συνοδευόμενος από τον Α’ Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Δημήτρη Γιαννάκη. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει ξεκινήσει με τους θεσμικούς φορείς του νομού.

 Ο κ. Δομουχτσίδης υποδέχτηκε θερμά τον Αθανάσιο Μαλλιαρά , του ευχήθηκε δύναμη στα νέα του καθήκοντα και ακολούθως ενημέρωσε τόσο τον ίδιο όσο και τον Α’ Αντιπρόεδρο για ζητήματα του δήμου, ζητώντας τη συνεργασία του Επιμελητηρίου.

Ένα από τα θέματα που τέθηκαν στη συζήτηση ήταν η ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου Συλλόγου Επαγγελματιών στην περιοχή , ώστε να προωθούνται πιο εύκολα και αποτελεσματικά ζητήματα που τους αφορούν.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς τόνισε πως το Επιμελητήριο έχει τη διάθεση να βοηθήσει όπως του ζητηθεί προς αυτή την κατεύθυνση , επισημαίνοντας παράλληλα πως ο στόχος αυτών των συναντήσεων είναι η καταγραφή προβλημάτων , αιτημάτων και προτάσεων.

Ο σχεδιασμός για την δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου στο Σιδηρόκαστρο, τα προβλήματα που προκύπτουν στο δήμο από τη γειτνίαση με τη Βουλγαρία αλλά και τρόποι για την αποτελεσματικότερη προώθηση αγροδιατροφικών προϊόντων ,που αποτελούν σήμα κατατεθέν της περιοχής ήταν επίσης θέματα που συζητήθηκαν.

Ο Αθανάσιος Μαλλιαράς τόνισε πως όλα τα ζητήματα που θα καταγραφούν σ’ αυτές τις συναντήσεις θα τεθούν συγκεντρωτικά σε μια ευρεία σύσκεψη ,που θα προκληθεί το προσεχές διάστημα από το ΕΒΕΣ με προσκεκλημένους όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα βρίσκονται σε  συνεχή επαφή και συνεργασία ώστε αφενός να επιλύονται προβλήματα και αφετέρου να προωθούνται αναπτυξιακές δράσεις και πρωτοβουλίες.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες