αρχική σελίδα
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΞΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ - ΥΠΟΔΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΛΛΙΑΡΑ
12/10/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Αντιπροσωπεία καθηγητών από την Σλοβενία, την Τουρκία, την Ρουμανία, την Ιταλία και την Πολωνία υποδέχτηκε το πρωί της Δευτέρας 11/10 στο Επιμελητήριο Σερρών ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς.
Οι καθηγητές θα βρίσκονται αυτή την εβδομάδα στο Αριστοτέλειο Εκπαιδευτήριο Σερρών,μέσω του προγράμματος ERASMUS που έχει ως θέμα τις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση και με την ευκαιρία της παραμονής τους στις Σέρρες θα πραγματοποιήσουν σειρά επισκέψεων.
Συνοδευόμενοι από καθηγήτριες του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου που είναι υπεύθυνες για το πρόγραμμα, είχαν ως πρώτο τους σταθμό το Επιμελητήριο των Σερρών, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Μαλλιαρά και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Σερρών, Εύα Ματάκου-Πιένκος.
Ο κ. Μαλλιαράς ενημέρωσε την αντιπροσωπεία αναλυτικά σχετικά με τη διοικητική δομή και τη λειτουργία του Επιμελητηρίου και επισήμανε το βασικό ρόλο που συντελεί στην προώθηση ζητημάτων που αφορούν το επιχειρείν.
Μάλιστα αναφέρθηκε και στις προτάσεις που καταθέτει το επιμελητήριο για καίρια ζητήματα που αφορούν στα μέλη του αλλά και γενικότερα στην κοινωνία, τονίζοντας πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να συμβάλλει στην ανάκαμψη και ανάπτυξη του νομού.
Ακολούθως ο Πρόεδρος ξενάγησε τους καθηγητές στο κτήριο του Επιμελητήριου, με τους φιλοξενούμενους να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από την υποδοχή και από τις εγκαταστάσεις.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες