αρχική σελίδα
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ I FAQ's I ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ I SITE MAP I FORUM I ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΥΝΘΕΤΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
Όνομα Χρήστη  
Κωδ. Πρόσβασης
»Νέος χρήστης
»Υπενθύμιση Password
 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ   /   ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ   /   ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΣΗ 8 & ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021
12/10/2021
ΠΗΓΗ: ΦΟΡΕΑΣ

πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση
πατήστε για μεγέθυνση

Συνεχίστηκαν την Παρασκευή 8 και την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 οι Συναντήσεις του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, Αθανάσιου Μαλλιαρά, με εκπροσώπους των Σωματείων του Νομού Σερρών.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Πρακτόρων ΟΠΑΠ, Αλέξανδρος Αναστασιάδης, αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου τους και κυρίως στη μη συμπερίληψη τους στους δικαιούχους συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, γεγονός που οδήγησε στον αποκλεισμό τους από πολλές χρηματοδοτήσεις κατά την πανδημία του κορωνοιου.
Με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργολάβων-Ηλεκτρολόγων, Δημήτρη Βροντελή, συζητήθηκαν τρόποι επίλυσης της έλλειψης εξειδικευμένου προσωπικού που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις τους για τη στελέχωση τους. Προτάθηκε η από κοινού διοργάνωση με το Επιμελητήριο καμπάνιας ενημέρωσης των μαθητών και των γονέων.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου Στεγνοκαθαριστών & Συναφών Επαγγελμάτων, Στέλιος Δανδίκας, επεσήμανε ότι και οι επιχειρήσεις του κλάδου τους έχουν πληγεί από την πανδημία, όπως και όλες οι επιχειρήσεις, καθώς οι υπηρεσίες τους δεν αποτελούν αγαθά πρώτης ανάγκης. Τόνισε, μάλιστα, ότι είναι αναγκαία η ανάπτυξη του Νομού μας που θα οδηγήσει με τη σειρά της στην ενίσχυση της τοπικής μας επιχειρηματικότητας.
Η Πρόεδρος του Σωματείου Περιπτερούχων, Μαρία Ζιώγα, παρουσίασε τα προβλήματα του Σωματείου τους. Μεταξύ των βασικότερων είναι η παραοικονομία λόγω της γειτνίασης με την Βουλγαρία, η έλλειψη επαρκών ελέγχων στο Τελωνείο του Προμαχώνα και η υψηλή φορολογία στα προϊόντα καπνού.

Αποστολή με email Εκτυπώσιμη μορφή


 

ΓΕΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
Αναζήτηση στο Μητρώο
Εταιρικές Παρουσιάσεις
Επιχειρηματικές Ευκαιρίες
Εκθέσεις/Εκδηλώσεις
Χρηματοδοτήσεις
Κλαδικές Μελέτες