ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΠΕ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ το Σάββατο 23/12/2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας και ο Διευθυντής του Ωδείου Σερρών, Βασίλης Ταπές με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούν όλους στην εορταστική εκδήλωση για τον ερχομό των Χριστουγέννων. Μια βραδιά γεμάτη μουσική από χαρούμενα τραγούδια και χαρμόσυνες μελωδίες.

ΣΕΡΡΕΣ 14/12/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΒΑΣΙΛΗ ΤΑΠΕ
ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ
το Σάββατο 23/12/2017 και ώρα 19:00
στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών 

    Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας και ο Διευθυντής του Ωδείου Σερρών, Βασίλης Ταπές με ιδιαίτερη χαρά προσκαλούν όλους στην εορταστική εκδήλωση για τον ερχομό των Χριστουγέννων. Μια βραδιά γεμάτη μουσική από χαρούμενα τραγούδια και χαρμόσυνες μελωδίες.
    Στην εκδήλωση «ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» συμμετέχουν:
    Η Παιδική και η Νεανική Χορωδία του Ωδείου Σερρών Β. Ταπέ – Διεύθυνση Μαρία Ταπέ
    Η Ορχήστρα Πνευστών «Αιολική Οκτάβα» του Ωδείου –
Διεύθυνση: Γεώργιος Ταπές
    Σολίστες
    Οι «Μελωδίες Χριστουγέννων» με Ελεύθερη Είσοδο για όλους θα ακουστούν στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Σερρών το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το απόγευμα.

Με Μουσική που ευφραίνει το νου και την καρδιά στο σημερινό κόσμο των αντιθέσεων, το Επιμελητήριο Σερρών και το Ωδείο Σερρών Βασίλη Ταπέ στέλνουν το δικό τους μήνυμα οράματος και ελπίδας για ένα καλύτερο μέλλον,  ενόψει της χαρμόσυνης είδησης της Γέννησης του Θεανθρώπου.