ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Κ.ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, μεταξύ της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Σερρών και του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.  Τον Περιφερειάρχη υποδέχτηκαν στο Επιμελητήριο οι κύριοι Χρήστος Μέγκλας – Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Δημήτριος Γιαννάκης – Α’ Αντιπρόεδρος, Ναούμ Μιντιούρης – Β’ Αντιπρόεδρος και Θωμάς Τενεκτεζτής – Οικονομικός Επόπτης.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, ο κ. Τζιτζικώστας ενημερώθηκε για τα κύρια προβλήματα των επαγγελματιών καθώς και για τις προτάσεις και τις θέσεις του Επιμελητηρίου για την οικονομική ανάπτυξη του Νομού. Επίσης έγινε αναφορά στις προτάσεις για τα έργα υποδομής ( Δρόμοι, προβλήματα ΒΙ.ΠΕ., φυσικό αέριο για επαγγελματίες) καθώς και στην ανάγκη για δημιουργία διευκολύνσεων για τον επιχειρηματικό κόσμο του Νομού. Τέλος συζητήθηκαν οι εμπειρίες από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007-2013 καθώς και οι νέες σκέψεις και προτάσεις για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020.

Σχετικά Αρχεία: