Διεθνής Έκθεση για τα Μεταχειρισμένα Μηχανήματα και Εξοπλισμό

Κυρίες και Κύριοι,

 

η Διεθνής Έκθεση για τα Μεταχειρισμένα Μηχανήματα και Εξοπλισμό, ReTEC, θα πραγματοποιηθεί στο Άουγκσμπουργκ στη Γερμανία, 25 – 27 Απριλίου 2017.

Η ReTEC διοργανώνεται από τον διοργανωτή AFAG σε συνεργασία με την Hess GmbH και υποστηρίζεται από τους κλαδικούς συνδέσμους FDM (Σύνδεσμος Χονδρεμπορίου Μηχανημάτων και Εργαλείων) και EAMTM (Ευρωπαϊκή Ένωση Εμπόρων Εργαλειομηχανών).

Οι βασικοί τομείς της έκθεσης είναι κατασκευαστικά μηχανήματα, φορτηγά και αγροτικά μηχανήματα, μηχανήματα μεταλλουργίας και εργαλειομηχανές. Εκτός από τα μεταχειρισμένα μηχανήματα η ReTEC παρουσιάζει διάφορες εταιρίες παροχής υπηρεσιών που ειδικεύονται στη μετασκευή, αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση, καθώς και την ειδική μεταφορά των διαφόρων μηχανών. Έτσι η ReTEC προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα που χρησιμοποιείται γύρω από μηχανήματα και εξοπλισμό. Διάφορα μέσα ενημέρωσης της βιομηχανίας χρησιμοποιούν τη ReTEC ως σημείο συνάντησης και συμμετέχουν ως εταίροι στην έκθεση.

 

Η ReTEC από το 2017 θα λαμβάνει χώρα σε ετήσια εναλλαγή στο Άουγκσμπουργκ και στο Έσσεν. Η ημερομηνία διεξαγωγής είναι πάντα τον Απρίλιο, παράλληλα με την Έκθεση στο Αννόβερο,  Hannover Messe. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου http://www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/retec/ και της έκθεσης www.retec-fair.com ή επικοινωνήστε με την κα Σωτηρία Θεοφανίδου, τηλ: 2106419021  &  210 6419 000, s.theofanidou@ahk.com.gr.