ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ “TUBE, WIRE AND COIL & SHEET METAL FAIR” |28.02-02.03.2019|

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ

11th INTERNATIONAL TUBE, WIRE AND COIL & SHEET METAL FAIR

Μεταξύ των ημερομηνιών 28 Φεβρουαρίου 02 Μαρτίου 2019 πρόκειται να πραγματοποιηθεί Διεθνής Έκθεση « TUBE, WIRE AND COIL & SHEET METAL FAIR » από την εταιρία   Voli Fuar A.Ş  και στην Τουρκία- İSTANBUL – στο İstanbul  Expo Center–  με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα εξαγωγής.

Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς: Σωλήνες, προφίλ και αξεσουάρ, Σωλήνες από σίδηρο και κράματα, προφίλ, Σωλήνες από χάλυβα, Ανοξείδωτοι σωλήνες, Μη σιδηρούχα μέταλλα και κράματα σωλήνων, Αλουμίνιο, Ορείχαλκος, Χαλκός, Νικέλιο, Τιτάνιο, Αγωγούς, Μηχανήματα και εξοπλισμός κατασκευών, Συσκευές συγκόλλησης, Εξαρτήματα και αξεσουάρ, Εξοπλισμός επεξεργασίας σωλήνων, Μηχανές περιέλιξης αγωγών, Μηχανήματα επεξεργασίας προφίλ, Μηχανές κάμψης, Μηχανές κοπής, Λιπαντικά, Βοηθητικά χημικά.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας, το οποίο διαρκεί 3 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 27 Φεβρουαρίου 02 Μαρτίου  2019 ) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 3 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων.

Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες (27 Φεβρουαρίου 02 Μαρτίου  2019   ) (διαμονή 3 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες, θα πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

https://boru-tel-rulo-fuari.com/homepage/

 

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος στην έκθεση, ενδέχεται το Υπουργείο μας να μειώσει τον αριθμό των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα. Γι’ αυτό το λόγο, παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.

Oι εταιρείες που θέλουν να επισκεφτούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 11.02.2019 στο e-mail   selanik@ticaret.gov.tr