ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ με θέμα «Εφαρμοσμένη ανάπτυξη σε ξένες αγορές – Εξαγωγές» την Πέμπτη 21 Μαϊου 2015 και ώρα 18:00 στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρία Συμβούλων Ανάπτυξης Manager’s office (www.managersoffice.net)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε
ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ  ΕΞΑΓΩΓΩΝ
ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ

   Το Επιμελητήριο Σερρών, στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης με στόχο να είναι πραγματικός αρωγός και σύμβουλος στις επιχειρήσεις μέλη του με εξαγωγικό προσανατολισμό και στους εν δυνάμει επιχειρηματίες,
διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο
με θέμα:
«Εφαρμοσμένη ανάπτυξη σε ξένες αγορές – Εξαγωγές»
την Πέμπτη 21 Μαϊου 2015 και ώρα 18:00
στην αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης»
(3ος όροφος επιμελητηριακού μεγάρου,
Π. Κωστοπούλου 2, Σέρρες)
  
    Το Σεμινάριο διοργανώνεται σε συνεργασία με τη διεθνή εταιρία Συμβούλων Ανάπτυξης  Manager’s office (www.managersoffice.net),   από την οποία θα παρουσιαστούν εφαρμοσμένες διαδικασίες για άνοιγμα σε ξένες αγορές (Ευρώπη , Ασία, Λατινική Αμερική, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ) καθώς και όλο το κύκλωμα ανάπτυξης .
   Το άνοιγμα σε ξένες αγορές προϋποθέτει στρατηγική και μεθοδευμένες κινήσεις, καθώς και ενηλικίωση του κάθε υποψήφιου πελάτη πριν το τελικό deal. Θα αναπτυχθούν όλα τα βήματα της στρατηγικής (pre sales, sales, ordering + cross selling)
   Το Επιμελητήριο προσκαλεί όλα τα μέλη του και κάθε εν δυνάμει επιχειρηματία και ενδιαφερόμενο να συμμετάσχει, διότι οι εξαγωγές και η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων είναι οι πυλώνες για την ανάπτυξη της σερραϊκής και ελληνικής οικονομίας.
    Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να  απευθύνονται στο τηλ. 2321099726, αρμόδια κα Ελ. Τσιαρέα (e-mail: etsiarea@eves.gr)