ΕΚΔΗΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ «ΕΡΧΟΝΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ «ΤΡΟΦΙΜΩΝ – ΠΟΤΩΝ»

Στο Επιμελητηριακό Μέγαρο Σερρών βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (21/10/2015) Σερραίοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των «Τροφίμων & Ποτών». Η πρόσκληση που τους απηύθυνε η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών βρήκε πρόσφορο έδαφος καθώς το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε σε αυτήν την πρώτη ενημερωτική συνάντηση ήταν το δίχως άλλο ζωηρό.

Πρώτη Έκθεση που οσονούπω έρχεται είναι στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής και αφορά την 23η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2015. Επιπλέον, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016 υπάρχει η DETROP BOUTIQUE παράλληλα με την πραγματοποίηση της 7ης ARTOZYMA.

Στην ενημερωτική συνάντηση της Τετάρτης βρέθηκε και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Χουδαλάκης από την «Forum ΑΕ», δηλαδή από την εταιρεία που διοργανώνει τις διεθνώς αναγνωρισμένες εκθέσεις «HORECA» , «FOOD EXPO», «ΟΕΝΟΤΟLΙΑ» και «ΑΡΤΟΖΑ». O κ.Χουδαλάκης τόνισε απευθυνόμενος στους Σερραίους ανθρώπους τους κλάδου ότι ήδη για την 3η FOOD EXPO, που θα λάβει χώρα από 19 έως 21 Μαρτίου 2016 στο Metropolitan Expo στην Αττική υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον από πλευράς εκθετών και έκανε την εκτίμηση ότι η συνολική εκθεσιακή επιφάνεια της 3η FOOD EXPO θα ξεπεράσει τις 30.000 τμ.!