ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΡΟΝΙΟΥ

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κέφι, ψυχαγωγία και χαρούμενη διάθεση χαρακτήρισαν την 1η ημέρα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών στην πλατεία Κρονίου.

Πολίτες από κάθε γωνιά των Σερρών, κι όχι μόνο, ξεχύθηκαν στους δρόμους της γιορτινής πόλης και απόλαυσαν την όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα. 

Ξέχωρα από τα Χριστουγεννιάτικα bazaar και το ενδιαφέρον των διερχόμενων πολιτών για αυτά, η ιδιαίτερη πινελιά στις σημερινές (19/12/2015) εκδηλώσεις ανήκει στο Μουσικοδραματικό Σύλλογο «Απόλλων» Ροδολίβους και την μπάντα του, που με τις μουσικές της ψυχαγώγησε τον κόσμο. 

Το Επιμελητήριο Σερρών, πιστό στις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί κάνει χρήση του συγκεκριμένου χώρου διοργανώνοντας εκδηλώσεις, που κι αυτές έχουν ως γνώμονα την ενίσχυση και την τόνωση της τοπικής αγοράς και οικονομίας. 

** Για αύριο Κυριακή (20/12/2015) στον ίδιο γωνιακό και ακάλυπτο χώρο της Πλατείας Κρονίου, εκτός των Bazaar, προβλέπονται μουσικές και παραδοσιακοί χοροί από τη Θρακική Εστία του Ν.Σερρών.