Ημέρα Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για Ιταλία & Αίγύπτο 26/11/12 ΕΒΕΘ / ΚΑΙ Εκδήλωση 27/11/12 “Διαμεσολάβηση:Αποτελεσματικό Εργαλείο για το Σύγχρονο Επιχειρηματίᨔ ΕΒΕΑ

Αγαπητά Μέλη,

 Το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο λαμβάνει την τιμή να σας ενημερώσει  ως ακολούθως:

1)  Διοργάνωση  "Ημέρας Πληροφόρησης Επιχειρηματιών για την Ιταλία και την Αίγυπτο στην Θεσσαλονίκη  την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου τ.ε.         στην αίθουσα Διαλέξεων του Ε.Β.Ε.Θ., Τσιμισκή 29 (2ος όροφος), Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες και για ενδεχόμενο ενδιαφέρον σας για να συμμετάσχετε, παρακαλώ ανοίξτε τα συνημμένα εγγραφα και επικοινωνήστε αμεσα με τα γραφεία του Ε.Β.Ε.θ.    Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές έως Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012.

 2)  Διοργάνωση Εκδήλωσης " Διαμεσολάβηση:  Αποτελεσματικό Εργαλείο για τον Σύγχρονο Επιχειρηματία "  την οποία έχει θέσει  υπό την αιγίδα του το Άραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο και πραγματοποιείται  την Τρίτη 27 Νοεμβρίου  τ.ε. στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ του ΕΒΕΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και για ενδεχόμενο ενδιαφέρον σας για να συμμετάσχετε, παρακαλώ ανοίξτε τη συνημμένη Πρόσκληση και επικοινωνήστε άμεσα με τα γραφεία του Ε.Β.Ε.Α. Δηλώσεις συμμετοχής δεκτές έως Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012.

Σχετικά Αρχεία: