Ημερίδα για τον Αναπτυξιακό Νόμο που αφορά την αγροδιατροφή, την πρωτογενή παραγωγή και τη μεταποίηση

Το Επιμελητήριο Σερρών προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες που σχετίζονται με την αγροδιατροφή, όλους τους αγρότες και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, σε ημερίδα με τίτλο «Αναπτυξιακός Νόμος 4887/2022. Αγροδιατροφή-Πρωτογενής παραγωγή και Μεταποίηση γεωργικών προϊόντων»¨.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου στις 18.30-20.30, στην αίθουσα «Γ.Χρηστίδης» του Επιμελητηρίου Σερρών. Χαιρετισμό θ’ απευθύνουν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς και ο Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων (ΣΥ.Σ.ΕΠ.) Αλέξανδρος Μπουζούδης.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας θ’ αναλυθούν όλα τα βασικά σημεία του Αναπτυξιακού Νόμου 4887/2022, όπως οι προϋποθέσεις υπαγωγής, τα εξειδικευμένα επενδυτικά σχέδια στον τομέα της Αγροδιατροφής και οι σχετικές παρεχόμενες υπηρεσίες του ΣΥ.Σ.ΕΠ. Εισηγητές θα είναι δύο εκπρόσωποι του ΣΥ.Σ.ΕΠ., ο Βύρων Αλεξιάδης, Σύμβουλος Τμήματος Αναπτυξιακών Προγραμμάτων και ο Γεώργιος Χαραλαμπάκης, Προϊστάμενος Τμήματος Αναπτυξιακών Νόμων.

Θ’ ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση ώστε να λυθούν όλες οι απορίες και να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα των ενδιαφερομένων.