ΘΕΡΜΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, Β.ΤΑΠΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ SER-EXPO 2016

Ήχοι, νότες, μελωδίες και πολλή αγάπη πλημμύρισαν τον αύλειο χώρο του κτηρίου της πρώην Νομαρχίας Σερρών λίγο πριν από την τελευτή των εγκαινίων της Ser-Expo 2016 (βράδυ Παρασκευής 24/06), δηλαδή της 2ης Διεθνούς Επιχειρηματικής Έκθεσης Ν.Σερρών, που και φέτος διοργανώνει στις Σέρρες το Επιμελητήριο Σερρών. 

Το μουσικό σύνολο της Παιδικής και Νεανικής Χορωδίας του Ωδείου Σερρών Β.Ταπέ καθήλωσε το πολυπληθές κοινό που βρισκόταν από ώρα στο σημείο. 

Η Παιδική και Νεανική Χορωδία απέσπασε το πιο θερμό χειροκρότημα του κόσμου παρουσιάζοντας ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με συνοδεία ζωντανής ορχήστρας μουσικών οργάνων.

 Ήταν μια πολύ ποιοτική και δυναμική συμμετοχή που ευχαρίστησε όλους όσοι την παρακολούθησαν. Ήταν μια τρανή απόδειξη ότι το Επιχειρείν μπορεί κάλλιστα να συνδυαστεί με τρόπο άψογο με τον Πολιτισμό και την Ψυχαγωγία, όπως άλλωστε είχε δηλώσει και στην επίσημη Συνέντευξη Τύπου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας. 

 

Από το Γραφείο Τύπου