ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΪΛΙΑ

Το Εμπορικό Τμήμα του Επιμελητηρίου Σερρών και οι Επιχειρήσεις του Ορεινού Όγκου του Λαϊλιά καλωσορίζουν το χιόνι και την έναρξη της  χειμερινής περιόδου στο χιονοδρομικό κέντρο

Η έλευση του χιονιού σηματοδοτεί το άνοιγμα της πίστας και ουσιαστικά την έναρξη της χειμερινής περιόδου στο Χιονοδρομικό Κέντρο του Λαϊλιά. Ο Πρόεδρος, κ. Γιώργος Γούνας και τα μέλη του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Σερρών σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ορεινό όγκο του Λαϊλιά, διοργανώνουν εκδήλωση καλωσορίσματος της έναρξης λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου.
Καλούν όλους τους Σερραίους και όλους όσους γνωρίζουν και επιθυμούν να επισκεφτούν το Λαϊλιά, στην πίστα του χιονοδρομικού κέντρου, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, όπου από τις 10 το πρωί θα προσφέρεται δωρεάν σερραϊκό κρασί και σερραϊκό ούζο στους επισκέπτες, ενώ dj θα δίνει με μουσικές επιλογές ξεχωριστή εορταστική νότα στην εκδήλωση.
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει να προβάλει τις τουριστικές ομορφιές των Σερρών και της πόλης και ειδικά να προσελκύσει τους επισκέπτες να ανεβούν στο Λαϊλιά και να χαρούν τις ομορφιές της φύσης του ορεινού όγκου, τις χιονοδρομικές υποδομές και τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων της περιοχής.