Ο ΑΘ. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΚΡΙ: “ΠΡΟΤΥΠΟ ΥΓΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Η ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ”

Ο Αθ. Μαλλιαράς στην ΚΡΙΚΡΙ : «Πρότυπο υγιούς επιχειρηματικότητας η Σερραϊκή γαλακτοβιομηχανία»

Με τον Πρόεδρο της Σερραϊκής γαλακτοβιομηχανίας ΚΡΙΚΡΙ Παναγιώτη Τσινάβο συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου 2021 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς, στο πλαίσιο των επαφών με επιχειρήσεις του νομού.

Ο κ. Τσινάβος υποδέχτηκε θερμά τον Αθανάσιο Μαλλιαρά και τον Πρόεδρο του τμήματος Μεταποίησης του Επιμελητηρίου Διονύση Τριανταφύλλου και ανέπτυξαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα του επιχειρείν.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς εξήρε την δραστηριότητα της ΚΡΙΚΡΙ, η οποία όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί πρότυπο υγιούς επιχειρηματικότητας. Όπως τόνισε πρόκειται για μια εταιρεία που εξελίσσεται συνεχώς και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα με παράλληλη τεράστια εξαγωγική δραστηριότητα. «Είμαστε περήφανοι που η ΚΡΙΚΡΙ είναι μια Σερραϊκή επιχείρηση που εκτός από τα άριστα προϊόντα της που όλοι αγαπάμε, συνεισφέρει τα μέγιστα στην κοινωνία, προσφέροντας εργασία σε εκατοντάδες ανθρώπους αλλά και θέτοντας ως προτεραιότητα την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Ως Επιμελητήριο σας θέλουμε πάντα κοντά μας ,ώστε να αναπτύσσουμε από κοινού δράσεις που θα στηρίζουν το επιχειρείν» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Ο Πρόεδρος της ΚΡΙΚΡΙ αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών και παράλληλα να  αναδεικνύει τα αγαθά και τις αξίες του τόπου μας και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη να υπάρχει συνεργασία προς όφελος όλων .

Σ’ αυτό το πλαίσιο χαιρέτησε την πρωτοβουλία του Αθανάσιου Μαλλιαρά να προχωρά σε συναντήσεις με τις επιχειρήσεις, καθώς αυτές αποτελούν τη βάση ανταλλαγής απόψεων αλλά και του σχεδιασμού δράσεων που θα ενισχύουν το επιχειρείν. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε πως κάποιες από αυτές τις δράσεις θα μπορούσαν να είναι η διοργάνωση σεμιναρίων κατάρτισης εργαζομένων καθώς και ο σχεδιασμός κλαδικών εκθέσεων . Τόνισε δε πως η ΚΡΙΚΡΙ είναι πάντα ανοιχτή στη συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών.