Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ρίχνει την αυλαία της SEREXPO 2023!

«Βασίλη ζούμε για να σ ’ακούμε» θα φωνάξουν δυνατά οι πιστοί θαυμαστές του μεγάλου Έλληνα καλλιτέχνη Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος ανεβαίνει στη σκηνή της SEREXPO 2023!
Το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός της χρονιάς, θα «κλείσει» φέτος με τον καλύτερο τρόπο, με μια συναυλία-γιορτή για τα 50 χρόνια παρουσίας του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία.
Μετά την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις όπου χιλιάδες κόσμου απόλαυσαν ένα ταξίδι στο χρόνο με τα σπουδαία τραγούδια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο αγαπημένος τραγουδιστής παλιών και νεότερων γενεών τιμά τις Σέρρες και τη SEREXPO με την παρουσία του.
Έλατε όλοι να ζήσουμε μια μοναδική εμπειρία με «οδηγό» τον μοναδικό Βασίλη Παπακωνσταντίνου, που με την μαγική φωνή του θα μας ταξιδέψει στις πιο σημαντικές στιγμές της τεράστιας μουσικής του πορείας, με συνοδοιπόρους του όλους τους σπουδαίους Έλληνες συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς.
Ο Βασίλης θα μας τραγουδήσει όλα όσα αγαπάμε και μας συγκινούν, σε μια βραδιά που μικροί και μεγάλοι θα γίνουν ένα και θα απολαύσουν τον σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη , που έχει κερδίσει την μεγάλη αγάπη και τον θαυμασμό όλων, με την ξεχωριστή και αυθεντική του παρουσία εδώ και 50 ολόκληρα χρόνια.
Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 21.00 /Επιχειρηματικό Κέντρο SEREXPO «ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΕΓΚΛΑΣ»
Είσοδος ελεύθερη