Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το «BALKAN ENERGY FORUM»

Σας ενημερώνουμε πως στις 23-25 Μαΐου 2024 θα διεξαχθεί στην Κοζάνη (Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας) το 1ο Διεθνές Συνεδριακό και Εκθεσιακό Γεγονός Ενέργειας, με τον τίτλο “BALKAN ENERGY FORUM”.
Το Forum αποτελεί συνδιοργάνωση του Υπουργείου Εσωτερικών (Τομέα Μακεδονίας – Θράκης) και της ΔΕΘ-HELEXPO και εστιάζει στο ενεργειακό μέλλον της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων και στις μεγάλες επενδύσεις σε ενεργειακά δίκτυα και υποδομές.
Εκθέτες θα είναι εταιρείες και φορείς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, του υδρογόνου, της αποθήκευσης ενέργειας, της εξοικονόμησης κ.α., ενώ στο Ενεργειακό Συνέδριο θα δώσουν το παρών σημαντικοί εκπρόσωποι της πολιτικής και οικονομικής ζωής, επιστήμονες από ερευνητικά κέντρα και πανεπιστημιακά ιδρύματα, στελέχη επιχειρήσεων και φορέων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ενέργειας.
Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης που έλαβε το Επιμελητήριο, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν υπάρχει πρόθεση συμμετοχής στη συγκεκριμένη εκδήλωση, ώστε να οργανωθεί η παρουσία μας εκεί.
Εφόσον λοιπόν σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο γεγονός, μπορείτε να το δηλώσετε έως τη Δευτέρα 20 Μαΐου στο mail eves@eves.gr και στα τηλέφωνα 23210 99723- 99744.