Πρόσκληση σε ΔΣ

Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 20:00  στην  αίθουσα «Γεώργιος Χρηστίδης» σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα παρακάτω θέματα:

1.    Επικύρωση πρακτικών του προηγούμενου Δ.Σ.
2.    Ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για τη συμμετοχή τους στις διάφορες Επιτροπές.
3.    Έγκριση για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος  στο Επιμελητήριο Σερρών στις 21 και 22 Νοεμβρίου 2014.
4.    Απολογισμός της συμμετοχής του Επιμελητηρίου Σερρών στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014).
5.    Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών σε Εκθέσεις.
6.    Απάντηση του Υπουργείου στο αίτημα του Επιμελητηρίου Σερρών για παροχή εγγύησης του Ελληνικού Δημοσίου για τη ρύθμιση οφειλών και τη χορήγηση νέων κεφαλαίων κίνησης σε επαγγελματίες της Π.Ε. Σερρών λόγω της χαλαζόπτωσης.
7.    «Το Μέλλον και η Βιωσιμότητα των Ελληνικών Επιμελητηρίων» – Ενημέρωση από τον Α’ Αντιπρόεδρο, κ. Δημήτριο Γιαννάκη. (Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στις 27 Αυγούστου 2014).
8.    Συνεργασία ΟΑΕΔ και Επιμελητηρίου Σερρών για πρακτική άσκηση σπουδαστών  των Σχολών Μαθητείας για τη νέα σχολική χρονιά 2014-2015.
9.    Επιχορηγήσεις.
10.    Ανακοινώσεις – Διάφορα.

Ο Πρόεδρος
Χρήστος Μέγκλας