Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Σερρών προσκαλεί σερραϊκές επιχειρήσεις στο θεματικό εργαστήριο γαστρονομικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο του σχεδίου διακρατικής συνεργασίας Local Tour (Μέτρο 19.3 του ΠΑΑ 2014-2020) “Τοπικές Γεύσεις & Γαστρονομικός Τουρισμός στον Κάμπο Σερρών” που θα διεξαχθεί στις 27 & 28 Μαΐου στην περιοχή εφαρμογής τοπικούπρογράμματος Νομού Σερρών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις και παρουσιάσεις με αντικείμενο το πρόγραμμα Local Tour, τις παγκόσμιες τάσεις της γαστρονομίας και ευκαιρίες για τα προϊόντα των Σερρών, καλές πρακτικές εξωστρέφειας και γαστρονομικού τουρισμού, αλλά και επισκέψεις σε πιστοποιημένες αγροδιατροφικές μονάδες, διαδραστικές δραστηριότητες, γευσιγνωσίες και γνωριμία με τα μοναδικά προϊόντα του τόπου.
Η έναρξη πραγματοποιείται στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ, Περ. Κωστοπούλου 2, Σέρρες, την Τρίτη 27 Μαΐου 2025, με ώρα προσέλευσης 10.00 π.μ.
Παρακαλούμε δηλώσετε τη συμμετοχή σας:
- είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα https://forms.gle/h8sowJNSJkQp58vs6
- είτε επικοινωνώντας με τη γραμματεία της εκδήλωσης (Τάνια Γεωργιάδου 2310471628 & 6942980958) ή στη διεύθυνση localtour@aneser.gr
0602_2025.05.12_LOCAL_Θεματικό εργαστήρι – Αίτηση ωφελουμένου
ΑΝΕΣΕΡ_Local_Tour_πρόγραμμα_θεματικού_εργαστηρίου_Μάιος 2025 (1)