ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ FOOD EXPO 2022 – ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΑΛΛΙΑΡΑ

 

Κάλεσμα των Σερραϊκών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των τροφίμων και ποτών να συμμετάσχουν στην έκθεση FOODEXPO 2022 ,απευθύνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς. Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μαζί με τους δύο Αντιπροέδρους Δημήτρη Γιαννάκη και Βασίλη Καλαϊτζίδη ο κ. Μαλλιαράς τόνισε πως πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη , η οποία επιστρέφει δυναμικά από τις 12 έως τις 14 Μαρτίου  στο MetropolitanExpo. Μάλιστα για πρώτη φορά φέτος το Επιμελητήριο αποφάσισε να επιδοτήσει το 50% του κόστους συμμετοχής των Σερραϊκών επιχειρήσεων.

« Στόχος μας ως Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών είναι να είμαστε δίπλα στις επιχειρήσεις-μέλη μας. Πιστεύουμε στο Νομό Σερρών , στις επιχειρήσεις, στους ανθρώπους μας. Θέλουμε να αναδείξουμε με κάθε τρόπο τα εκλεκτά σερραϊκά προϊόντα. Στηρίζοντας λοιπόν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων-μελών μας συμμετέχουμε στη FOODEXPO 2022 και μάλιστα επιδοτούμε το 50% του κόστους συμμετοχής τους στην έκθεση. Καλώ όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους κλάδους να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή» ,δήλωσε ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης έκθεσης και τα οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν επισήμανε και ο Α’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Γιαννάκης. Όπως τόνισε όσοι έχουν ξανασυμμετάσχει στην εν λόγω έκθεση μπορούν να βεβαιώσουν πως ωφελήθηκαν σημαντικά , κυρίως λόγω της δυνατότητας των b2bσυναντήσεων που βοηθούν στην αύξηση του πελατολογίου τους. Τόνισε δε πως το Επιμελητήριο αποτελεί πάντα την «ομπρέλα» των Σερραϊκών επιχειρήσεων τις οποίες μάλιστα αυτή τη φορά επιδοτεί σημαντικά.

Ο Β’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και υπεύθυνος για τη FOODEXPOΒασίλης Καλαϊτζίδης επισήμανε το υψηλό επίπεδο της εν λόγω έκθεσης και τις χιλιάδες των επισκεπτών – αγοραστών από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό . Όπως τόνισε , τα υψηλής ποιότητας προϊόντα των Σερρών πρέπει να βγουν δυναμικά μπροστά και η εν λόγω έκθεση αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνουν γνωστά σε όλη τη χώρα και όχι μόνο.

Επισήμανε πως ήδη αρκετές επιχειρήσεις έχουν δηλώσει το ενδιαφέρον τους και τόνισε πως όσες ακόμη επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 28 Ιανουαρίου, ώστε να γίνει και η ανάλογη κατανομή των περίπου 100 τ.μ. που θα δοθούν στο Επιμελητήριο Σερρών.