Στις Σέρρες το «1ο Balkans and Black Sea Cooperation Forum» (25-26/05/2017) με συμμετοχή περισσότερων από 500 Συνέδρων από 17 Παρευξείνιες και Βαλκανικές χώρες. Αποτελεί δυνατότητα για τις επιχειρήσεις – μέλη μας να καταστήσουν γνωστά τα προϊόντα, τα εμπορεύματα και τις υπηρεσίες τους στους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

 

ΣΕΡΡΕΣ 13.03.2017

ΘΕΜΑ: Στις Σέρρες το «1ο Balkans and Black Sea Cooperation Forum» (25-26/05/2017) με συμμετοχή Συνέδρων από 17 Παρευξείνιες και Βαλκανικές χώρες.

Αγαπητά μέλη,
Σας ενημερώνουμε ότι στις 25 και 26 Μαϊου 2017 θα πραγματοποιηθεί στις Σέρρες το 1ο «Balkans and Black Sea Cooperation Forum», το οποίο διοργανώνεται  από την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και το, υπό την αιγίδα της UNESCO, Geo Routes Cultural Institute.
Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν συνολικά δέκα επτά (17) παρευξείνιες και βαλκανικές χώρες και συγκεκριμένα οι: Ελλάδα, Τουρκία, Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Αλβανία, ΠΓΔΜ, Μολδαβία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη, Κροατία, Σλοβενία και Μαυροβούνιο.
Περισσότεροι από πεντακόσιοι (500) σύνεδροι, εκπρόσωποι φορέων και αρχών εξωτερικού  (Υπουργοί, διπλωμάτες, ανώτατα στελέχη Υπουργείων Εξωτερικών, Τουρισμού – Πολιτισμού, Επιχειρηματικοί Φορείς των χωρών διεθνούς εμβέλειας, Ομιλητές υψηλού επιπέδου),  θα διαμείνουν στο Νομό μας και θα γνωρίσουν τις επιχειρήσεις μας, τις παραδόσεις μας, τις τουριστικές ομορφιές μας και την ξακουστή σερραϊκή φιλοξενία σε όλες τις εκφάνσεις της.
    Το Διεθνές αυτό Συνέδριο αποσκοπεί στη θεμελίωση «γεφυρών», στην ανταλλαγή ιδεών και καινοτόμων πρωτοβουλιών και στην ανάδειξη όρων για οικονομικές συνεργασίες και ως Forum διεθνούς εμβέλειας θα τύχει τεράστιας δημοσιότητας. Πρόκειται για ένα μεγάλο εγχείρημα και ως Επιμελητήριο Σερρών θεωρούμε ότι αποτελεί δυνατότητα  για τις επιχειρήσεις – μέλη μας να καταστήσουν γνωστά τα προϊόντα, τα εμπορεύματα και τις υπηρεσίες τους στους εκλεκτούς προσκεκλημένους.

Θέλοντας να συμβάλομε στην επιτυχία του Συνεδρίου και να μείνουν όλοι με τις καλύτερες εντυπώσεις ώστε να καταστούν πρεσβευτές του τόπου μας στις πατρίδες τους και να μας ξανάρθουμε, σας καλούμε να προσφέρετε είδη από την επιχείρησή σας, τα οποία θα διανεμηθούν ως δώρα σε όλους τους Συνέδρους. Έτσι οι εκλεκτοί επισκέπτες των Σερρών θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν και να γευτούν τα μοναδικά, εκλεκτά και ξεχωριστά αγαθά του τόπου μας, τα δικά σας προϊόντα, εμπορεύματα και υπηρεσίες, δηλαδή ό,τι καλύτερο έχετε να αναδείξετε εσείς, οι σερραϊκές επιχειρήσεις – μέλη μας!
ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΔΡΩΝ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
                                                                                     Με τιμή
                                                                                  Ο Πρόεδρος
                                                                               Χρήστος Μέγκλας

     Πληροφορίες: Α΄Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Σερρών, κος Δημήτρης Γιαννάκης,
τηλ:  6944525105