Συμμετοχή του Ε.Β.Ε.Σ. στην 25η Διεθνή Έκθεση Agrotica 2014

 Το Επιμελητήριο Σερρών συμμετείχε με δικό του stand στο περίπτερο 3  στην 25η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica 2014 που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ – HELEXPO στη Θεσσαλονίκη από τις 30.01. – 02.02.2014.

    Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου  2014 από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη και η Έκθεση χαρακτηρίστηκε από την πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, τις επιτυχημένες παράλληλες εκδηλώσεις και επιστημονικά συνέδρια για τους Νέους Αγρότες, για τις νέες καλλιέργειες, για καινοτόμες μεθόδους παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, για αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας κ.π.ά.

    Στο stand του Επιμελητηρίου Σερρών συμμετείχαν ύστερα από πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που απευθύνθηκε προς όλα τα μέλη αρκετές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων και εξαρτημάτων, στα αγροτικά εφόδια, σπόρους και λιπάσματα, στη σπιρουλίνα, στην καλλιέργεια σαλιγκαριών κ.ά. 

    Οι Επιχειρηματίες που συμμετείχαν στο σταντ του Επιμελητηρίου ευχαρίστησαν τη διοίκηση που τους έδωσε τη δυνατότητα να εκθέσουν τα προϊόντα τους στην 25η Agrotica και να τα προβάλουν σε ένα τεράστιο πλήθος επισκεπτών από όλη την Ελλάδα που κατέκλυσαν τους χώρους της Έκθεσης.

Με πολλή χαρά η διοίκηση του Επιμελητηρίου επισκέφτηκε τα εντυπωσιακά περίπτερα επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου Σερρώ στην 25η Agrotica που συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα.

Το σταντ του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, επισκέφτηκε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστος Μέγκλας, και ενημερώθηκε από καθηγητές και σπουδαστές του Τμήματος Μηχανολογίας για τις καινοτόμες υπηρεσίες που μπορούν να προσφέρουν στον αγροτικό κόσμο.

Δηλώσεις των επιχειρηματιών – εκθετών που συμμετείχαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου και με δικά τους περίπτερα στην Agrotica, καθώς και δηλώσεις με εντυπώσεις επισκεπτών και θεσμικών φορέων μπορείτε να παρακολουθήσετε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Σερρών www.serreschamber.gr

Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών ύστερα από την επιτυχημένη παρουσία σερραϊκών επιχειρήσεων στη φετινή Agrotica, ξεκινά ήδη την προετοιμασία και την προσπάθεια, ώστε στην επόμενη Agrotica να είναι πιο οργανωμένη και κοινή η παρουσία όλων των εκθετών μελών του ΕΒΕΣ.