Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Α΄Αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης

Δ.Τ. 13.5.2014
Συνάντηση με τον Πρόεδρο  του Επιμελητηρίου Σερρών
είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης

    Επίσκεψη στο Γραφείο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών, κ. Χρήστου Μέγκλα πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης 13 Μαΐου 2014 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών, κ. Στέφανος Φωτιάδης, συνοδευμένος από τους υποψήφιους του συνδυασμού του. «Σημαία μας είναι η αύξηση του Α.Ε.Π. που θα συμβάλει στην επίλυση των πολλών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι Σερραίοι Επαγγελματίες», είπε ο κ. Μέγκλας τονίζοντας ότι στις προτεραιότητες της επόμενης Δημοτικής Αρχής θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας και του φαινομένου της μείωσης του πληθυσμού.
    Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών έκανε λεπτομερή αναφορά σε όλα τα σημαντικά προβλήματα, όπως το κλείσιμο επιχειρήσεων, η υπερφορολόγηση, το παραεμπόριο, η γραφειοκρατία κ.ά,  ενώ παρουσίασε και τις προτάσεις του Επιμελητηρίου, όπως την αξιοποίηση της μεγάλης ακίνητης περιουσίας του Δήμου, της μείωσης των δημοτικών τελών,  της επίλυσης των προβλημάτων υποδομών της Βιομηχανικής Περιοχής, της δημιουργίας του Φορέα Διανομής Φυσικού Αερίου (ΕΠΑ Ν. Σερρών) για τη μείωση του λειτουργικού κόστους των επιχειρήσεων, της παραχώρηση έκτασης στο Επιμελητήριο Σερρών για την κατασκευή εκθεσιακού κέντρου για τα τοπικά προϊόντα και της άμεσης επαναλειτουργίας του Αυτοκινητοδρομίου (να δοθεί άμεσα η εκμετάλλευσή του σε ιδιώτες). Ιδιαίτερα για την πρόταση για δημιουργία εκθεσιακού κέντρου ο κ. Φωτιάδης δεσμεύτηκε να παραχωρήσει έκταση στο Επιμελητήριο Σερρών (ανέφερε χαρακτηριστικές τοποθεσίες). 
    Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τον αθλητισμό και τις αθλητικές υποδομές του Δήμου Σερρών.
.