Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου με την Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματιών Σιδηροκάστρου

Το νέο προεδρείο της ανασυσταθείσας Ένωσης Εμπόρων και Επαγγελματιών Σιδηροκάστρου υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο Σερρών, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Μαλλιαράς.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Μπακρατσάς, συνοδευόμενος από την αντιπρόεδρο Σαββίνα Λαζαρίδου, τη γενική Γραμματέα Αναστασία Καραγκιαουρίδου και το μέλος Τάσο Καχπάνη, ενημέρωσαν αναλυτικά τον Αθανάσιο Μαλλιαρά και τον Α’ Αντιπρόεδρο Θωμά Τενεκετζή για την ανασύσταση της Ένωσης, η οποία τα τελευταία χρόνια βρισκόταν σε αδράνεια, και την πρόθεσή τους να την καταστήσουν εκ νέου ουσιαστικά ενεργή.

Τόνισαν πως ήδη προγραμματίζουν εκδηλώσεις και δράσεις προς ενίσχυση του επιχειρείν της περιοχής και ζήτησαν τη στήριξη του Επιμελητηρίου. Παράλληλα επισήμαναν, πως πρόθεσή τους είναι να αποτελέσουν το συνδετικό κρίκο μεταξύ των επαγγελματιών της περιοχής και του Επιμελητηρίου, ώστε να υπάρχει καλύτερη ενημέρωση για προγράμματα, συμμετοχή σε εκθέσεις και άλλες πρωτοβουλίες.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Σερρών τους συνεχάρη καταρχάς για την πρωτοβουλία να δώσουν και πάλι «πνοή» στην Ένωση, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι για κάθε περιοχή του Νομού η λειτουργία ενός οργάνου που εκπροσωπεί οργανωμένα τους εμπόρους και τους επαγγελματίες της περιοχής.

Επιπλέον, τόνισε πως το Επιμελητήριο Σερρών θα βρίσκεται δίπλα στην Ένωση και θα στηρίζει δράσεις και πρωτοβουλίες , όπως προβλέπει ο θεσμικός του ρόλος. Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως στόχος είναι να υπάρχει μια συνεχής και ουσιαστική συνεργασία, με γνώμονα τη στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.