ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ, ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Στο πλαίσιο της επισκεψης του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, κου Μαργαριτη Σχοινά, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 στο Επιμελητήριο Σερρών Συνάντηση με επιχειρηματίες του Νομού, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών, κου Παναγιώτη Σπυρόπουλου και του Δημάρχου Σερρών, κου Αλεξάνδρου Χρυσαφη.
Ο Πρόεδρος, Χρήστος Μέγκλας, παρουσιασε την κοινωνικοοικονομική κατάσταση του Νόμου καθως και τις αναπτυξιακές προτασεις του Επιμελητηρίου Σερρών.
Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κος Σχοινάς, τόνισε ότι το Ταμείο Ανάκαμψης αποτελεί τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Ελλάδας να ξαναβρεί το αναπτυξιακό και παραγωγικό πρότυπο και στη νέα Προγραμματική του ΕΣΠΑ θα δοθεί έμφαση στην ψηφιακή και καινοτόμα οικονομία και στην πράσινη και βιώσιμη ανάπτυξη. Δεσμεύτηκε, μάλιστα, ότι θα εγκαινιάσει την επόμενη SEREXPO.