ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ), ΚΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

Με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών, κο Αθανάσιο Μαλλιαρα, τον Γενικό Γραμματέα της ΟΕΒΕΣ Ν. Σερρών, κο Δημήτρη Βροντελή και την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών, κα Κυριακή Μηλιγκα, συναντήθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κος Σταύρος Καλαφατης, στο πλαίσιο επίσκεψης του στο Νομό Σερρών. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής Σερρών, κος Λεονταρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών, κος Σπυρόπουλος, ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Γιαννάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου, κος Ταϊρης και ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής & Υποστήριξης Επιχειρήσεων, κος Μήχος.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, κος Αθανάσιος Μαλλιαράς, τόνισε την αναγκαιότητα στηριξης των επιχειρήσεων κατα την επόμενη ημέρα της πανδημίας του κορωνοιου, παρουσιασε τις αναπτυξιακές  προτασεις του Επιμελητηρίου Σερρών, καθως και τις δρασεις που σχεδιάζονται για το επόμενο διάστημα. Από τη μεριά του ο Υπουργός δεσμεύτηκε να εξετάσει τα αιτήματα και να συνδράμει στις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες του Επιμελητηριου Σερρών.