ΣΥΝΑΥΛΙΑΚΗ «ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ» ΣΤΗ SER-EXPO 2015 ME TO “NON-STOP” SHOW ΤΟΥ TONIS SFINOS !

Δεν ξανάγινε ποτέ τόσο κέφι, όσο υπήρχε στην πλατεία μπροστά από το κτήριο της πρώην Νομαρχίας Σερρών το βράδυ του Σαββάτου (03/10). Ο ένας και μοναδικός, ο ανεπανάληπτος Toni Sfinos έδωσε ζωντάνια και προσέφερε απλόχερα χαρά σε όλο τον κόσμο που έσπευσε εκεί και κυριολεκτικά κατέκλυσε κάθε γωνιά του συγκεκριμένου σημείου.

Αυτή η δεύτερη συναυλία της 2ης ημέρας της Ser-Expo 2015 είχε πάντως κάτι το διαφορετικό και ξεχωριστό. Η έλευση του τραγουδιστή στο συναυλιακό stage έγινε με γαϊδούρι (ιδιοκτησίας Διογένη Παπλιάκα) και παρά την πολυκοσμία το συμπαθές τετράποδο δεν δυσφόρησε καταφέρνοντας να μεταφέρει επιτυχώς τον cult showman μέχρι τη σκηνή. 

Πλαισιωμένος από το 6μελές γκρουπ των PLAYMATES και με αστείρευτη διάθεση και κέφι, ο Tonis Sfinos ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους με τα κομμάτια του αλλά και με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

Όποιος είδε από κοντά τον αποκαλούμενο «τυφώνα της λεβάντας», τον «επιβήτορα της μουσικής, TΟΝΙ SFINO προφανώς θέλει κι άλλο από αυτό που παρουσίασε ο «International Playboy» το βράδυ του Σαββάτου στις Σέρρες. Η διασκέδαση που προσέφερε αυτός και η παρέα του στον κόσμο ήταν αλλιώτικη και σαγηνευτική. 

Πάντως, η συναυλιακή σκηνή της Ser-Expo 2015 του Επιμελητηρίου Σερρών παραμένει «εν εγρηγόρσει» καθώς την Κυριακή (04/10) υποδέχεται αρχικά τον Γιάννη Ζουγανέλη (19:15) και κατόπιν τον Κώστα Μακεδόνα (21:00). Είσοδος για το κοινό ελεύθερη !