Το επιμελητήριο Σερρών συνδράμει στην αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία

Με αισθήματα βαθιάς λύπης για την ανείπωτη τραγωδία στην Τουρκία και τη Συρία και με αυξημένο το ενδιαφέρον για τους πληττόμενους από το σεισμό κατοίκους των δύο χωρών, το Επιμελητήριο Σερρών συνέδραμε στην αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης από σερραϊκές επιχειρήσεις.

Από την πρώτη στιγμή μεγάλες σερραϊκές επιχειρήσεις εκδήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στην ανθρωπιστική βοήθεια , προσφέροντας προϊόντα τους στους σεισμόπληκτούς της Τουρκίας. Το Επιμελητήριο Σερρών  ανέλαβε λοιπόν τη μεταφορά αυτών των προϊόντων από τις Σέρρες στο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας , ώστε όλα τα συγκεντρωμένα είδη να ξεκινήσουν από εκεί το ταξίδι τους προς την πληττόμενη Τουρκία.

«Για ακόμη μία φορά οι Σερραϊκές επιχειρήσεις επιδεικνύουν μεγαλείο και ανθρωπιά και προσφέρουν απλόχερα τη βοήθειά τους στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας. Ευχαριστούμε πολύ τις επιχειρήσεις ΓΑΤΙΔΗΣ, ΜΠΑΡΑΤ, ΝΕΚΤΑΡ ΚΟΥΡΤΙΔΗ, ΚΑΙ ΡΥΖΕΜΠΟΡΙΚΗ που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν και θέλησαν να στείλουν προϊόντα τους στη γειτονική χώρα. Εμείς ως Επιμελητήριο  αναλάβαμε να μεταφέρουμε αυτά τα προϊόντα στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν συνεννόησης με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας , την οποία και ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση και την καλή συνεργασία» τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αθανάσιος Μαλλιαράς.