Το Επιμελητήριο Σερρών «φόρεσε τα γιορτινά του»- Εορταστική ατμόσφαιρα ενόψει των Χριστουγέννων.

Με πολύ κέφι και εορταστική διάθεση Σερραίοι κάθε ηλικίας συμμετείχαν στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Επιμελητηρίου Σερρών.

Λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη γιορτή, το Επιμελητήριο διοργάνωσε μια όμορφη βραδιά, με στόχο να τονώσει την τοπική αγορά.

Το στολισμένο κτήριο του Επιμελητηρίου άναψε και παιδιά κάθε ηλικίας έφεραν τη μπάλα τους, στόλισαν το δέντρο και μπήκαν στην κλήρωση με δώρο δύο ποδήλατα.

Χορωδία μαθητών του 3ου δημοτικού σχολείου Σερρών ανέβηκαν στη σκηνή , τραγούδησαν τα κάλαντα και έδωσαν τις ευχές τους σε όλους για καλές γιορτές. Όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες τραγούδησαν και οι μικρές μαθήτριες Πασχαλία και Αποστολία Φιλέντα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Αθανάσιος Μαλλιαράς ευχαρίστησε όλους αυτούς που συνέβαλαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης, όλους τους Σερραίους που συμμετείχαν αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου.

Παρόντες ήταν ο Α’ Αντιπρόεδρος Θωμάς Τενεκετζής, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Ταΐρης, η Οικονομική Επόπτρια Ελένη Τσιαπάρα,  ο Υπεύθυνος Εκθέσεων Γιώργος Μήχος, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων Γιάννης Παπουτσής καθώς και τα μέλη Διονύσης Τριανταφύλλου , Βασίλης Μαντζαρούδης, Μάκης Λεοντιάδης, Γιώργος Γούνας , Διαλεχτή Παυλάκη και Αργυρώ Δαρνάκα.

Την εκδήλωση παρουσίασαν η Φιλιτσα Γκόβρανου και ο Αλέξανδρος Κουκουζέλης.