ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΩΝ ΕΡΓΟΥ LEARN. COMMUN

intereg_F3143.jpgΤο Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο Σερρών, είναι επικεφαλής εταίρος του έργου «Δημιουργία δικτύου για την υποστήριξη της εργασιακής κινητικότητας και την αναβάθμιση του ανθρώπινου δυναμικού» με ακρωνύμιο «LearningCommunity». Το έργο εντάσσεται στην κοινοτική πρωτοβουλία του Προγράμματος Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία 2007-2013. Οι εταίροι του έργου, εκτός του Επιμελητηρίου Σερρών, είναι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, η AssociationofentrepreneursGotseDelchevRegion, η Allianceoftheproducersofecologicalenergy – BG  και ο Δήμος του Garmen.
Το έργο, το οποίο ολοκληρώνεται στις 30 Μαρτίου 2013, στοχεύει στη βελτίωση και εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της διασυνοριακής περιοχής, την αύξηση του ειδικευμένου προσωπικού, την ανάπτυξη συνεργασίας σε θέματα συνεχούς εκπαίδευσης, την υποστήριξη της κινητικότητας και την αύξηση της συμμετοχής των γυναικών στην εργασία.
Στο πλαίσιο του έργου αυτού, θα διοργανωθούν στο GotseDelchev της Βουλγαρίας μια ημερίδα διάδοσης των αποτελεσμάτων του έργου στα τέλη Φεβρουαρίου και μια ημερίδα – ανοικτό σεμινάριο πληροφόρησης για την λειτουργία της πλατφόρμας ανοικτής μάθησης στα τέλη Μαρτίου.
Επίσης, θα διοργανωθεί και μία εκπαιδευτική επίσκεψη 20 ατόμων με συνοδό στο GotseDelchev.
Στο πλαίσιο των δράσεών του το Επιμελητήριο Σερρών πρόκειται να προβεί σε απευθείας ανάθεση των παρακάτω ενεργειών:

 

Εκτιμώμενη Ημερομηνία Ανάθεσης
Εκτιμώμενο Κόστος 
Είδος Προμήθειας
 18/02/2013  13.180,00

 Ένα ταξίδι με μια διανυκτέρευση στο GotseDelchev της Βουλγαρίας 3 ατόμων τέλη Φεβρουαρίου
Ένα ταξίδι με μια διανυκτέρευση στο GotseDelchev της Βουλγαρίας 3 ατόμων τέλη Μαρτίου
Μια εκπαιδευτική επίσκεψη 20 ατόμων στο GotseDelchev για τρεις ημέρες – δύο διανυκτερεύσεις – με συνοδό τον Μάρτιο.

 

Η παραπάνω ανάθεση θα αναρτηθεί σύμφωνα με τους κανόνες δημοσιότητας στον διαδικτυακό τόπο του Επιμελητηρίου Σερρών www.eves.gr και στην Διαύγεια.Το Επιμελητήριο δεν αναλαμβάνει καμία δέσμευση προς σύναψη σύμβασης και διατηρεί το δικαίωμα όχι απλώς επιλογής της αντισυμβαλλόμενης  επιχείρησης αλλά και πλήρους διακριτικής ευχέρειας ως προς την ίδια τη σύναψη ή μη της σχετικής σύμβασης.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την ένταξή τους στο μητρώο προμηθευτών του Επιμελητήριου Σερρών έως Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, ώρα 14.00, στα γραφεία του Επιμελητηρίου, Π. Κωστοπούλου 2, (2ος όροφος Επιμελητηριακού Μεγάρου), 62100, Σέρρες, στην κα Ιωάννα Καρολίδου, Γραμματέα του έργου «LEARNING COMMUNITY», τηλ: 2321099724.
                                                                     

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Μέγκλας