ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ, ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ, ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ & ΚΤΕΟ – ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔ & ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ!

Σύμφωνα με τις σημερινές ανακοινώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κου Άδωνι Γεωργιάδη επανεκκινούν τη λειτουργία τους από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου οι επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, οι δραστηριότητες κομμωτηρίων, κουρείων και κέντρων αισθητικής, οι Υπηρεσίες Διαιτολογίας, οι Υπηρεσίες Διαιτολογικών Μονάδων με εξαίρεση την άσκηση, οι Υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής και φροντίδας σώματος και τα ΚΤΕΟ.

§  Διατηρούνται η απαγόρευση μετακινήσεων από τις 9:00 μ.μ. έως 5:00.π.μ., η απαγόρευση υπερτοπικών μετακινήσεων και ο περιορισμός των μετακινήσεων με υποχρέωση αποστολής SMS στο 13033.

§  Ωράριο λειτουργίας (προαιρετικό) από 7:00 π.μ. έως 8:00 μ.μ.

§  Μετακίνηση με αποστολή SMS στο 13033 με την επιλογή 2 «Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ)», ή με το έντυπο-βεβαίωση κίνησης ή με χειρόγραφη βεβαίωση κίνησης.

§  Ο καταναλωτής οφείλει να διατηρεί το μήνυμα που έχει αποστείλει στο 13033, προκειμένου να αποδεικνύεται η ώρα αποστολής και έγκρισης της μετακίνησης του.

§  Διάρκεια 2 ωρών κατά οποία ο καταναλωτής δύναται να πραγματοποιεί κάθε εμπορική του συναλλαγή, με συγκριτικό χρονικό σημείο την ώρα αποστολής και έγκρισης του μηνύματος μετακίνησης του.

§  Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός: τέσσερα (4) άτομα για καταστήματα έως 100 τ.μ. Για καταστήματα άνω των 100 τ.μ. ένα (1) άτομο για κάθε 25 τ.μ. επιπλέον (από 1 άτομο/ανά 15 τ.μ που ίσχυε προηγουμένως).

§  Απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των πελατών κατά τον χρόνο αναμονής στα ταμεία.

Δείτε τους ΚΑΔ και τους κανόνες λειτουργίας στο συνημμένο αρχείο. 

Σχετικά Αρχεία: