Απάντηση για τη διαφήμιση του Επιμελητηρίου Σερρών στην TVS

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που υπήρξαν εσχάτως για το Επιμελητήριο Σερρών δίνουμε την κάτωθι απάντηση: 
   «Η πληρωμή του αναλογούντος ποσού της διαφημιστικής δαπάνης του Επιμελητηρίου Σερρών προς τον Τηλεοπτικό Σταθμό TVS έγινε την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 και αφορούσε στην προβολή διαφημιστικού σποτ με ισχύ χρονικής διάρκειας τριάντα (30) ημερών, δηλαδή από την 1η έως και την 30η Ιουνίου 2015. Υπογραμμίζεται ότι την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 το εν λόγω κανάλι εξέπεμπε κανονικά, ενώ μία ημέρα μετά, δηλαδή την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015,  η εικόνα και το σήμα (logo) της TVS «χάθηκαν» με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές σε όλο το Τηλεοπτικό Οικόπεδο της Digea να βλέπουν «μαύρο» στην οθόνη τους.
       Πάντως, μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015 ο Τηλεοπτικός Σταθμός TVS εξακολουθούσε να παράγει τηλεοπτικό προϊόν και στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονταν διαφημίσεις και μεταξύ αυτών ασφαλώς και το τηλεοπτικό  σποτ του Επιμελητηρίου Σερρών. 
         Όλα αυτά τα χρόνια, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών έχει εμπράκτως δείξει τη στήριξή της σε όλα ανεξαιρέτως τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας & Ενημέρωσης του Ν.Σερρών και ευχαριστεί θερμά όλους για τη δυνατότητα που της δίνεται να προβάλει τις θέσεις, απόψεις και δραστηριότητές της που άμεσα, έμμεσα και πολλαπλά ενδιαφέρουν τους Σερραίους ανθρώπους του επιχειρείν. 
  Παράλληλα, στα χρόνια αυτής της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Σερρών πληρώθηκαν κανονικά και από όλα τα ΜΜΕ-Μέλη του ΕΒΕΣ όλες οι συνδρομές και μάλιστα και ο εν λόγω Τηλεοπτικός Σταθμός ήταν συνεπής στην καταβολή της συνδρομής του για όλο το έτος 2015. 
       Παρά τη δυσκολία των καιρών και την οικονομική στενότητα της εποχής, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι προτιθέμεθα  να συνεχίσουμε αυτήν την καλώς εννοούμενη σχέση με τα ΜΜΕ του τόπου μας, τα οποία εξάλλου εντάσσουν στο τηλεοπτικό τους πρόγραμμα διαφημιστικά σποτ του ΕΒΕΣ. Σε κάθε περίπτωση και χωρίς καμία αμφιβολία αναγνωρίζουμε και προφανώς εκτιμούμε το σπουδαίο από κάθε άποψη ρόλο που επιτελούν τα Μέσα του Ν.Σερρών αναδεικνύοντας όλα τα μείζονα θέματα από την κοινωνική, πολιτική, πολιτιστική και οικονομική ζωή του τόπου.