ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 10/2016 ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΕΡΡΩΝ – ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΡΙΤΗΣ 29ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Συνεδρίασε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών.
Ελήφθησαν αποφάσεις και έγιναν ενημερώσεις:
•    Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Ισολογισμός του Επιμελητηρίου Σερρών έτους 2015.
•    Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του Επιμελητηρίου Σερρών έτους 2017.
•    Το Σώμα ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο, κ. Χρήστο Μέγκλα για τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 11, 12 και 13 Νοεμβρίου 2016 στα Τρίκαλα.
•    Έγινε ενημέρωση για την επιτυχημένη Επιχειρηματική Αποστολή που διοργανώθηκε  από το Επιμελητήριο Σερρών στο Επιμελητήριο και στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών (Fair of Ethnic Food & Drinks) στο Βελιγράδι από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016.
•    Ενημερώθηκε το Σώμα για τη διοργάνωση, περί τα τέλη Απριλίου 2017, του Τοπικού Θεματικού Δικτύου Αγωγής Σταδιοδρομίας «Μαθητών Επιχειρείν 2017», τη συνεργασία του  Επιμελητηρίου Σερρών με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών.
•    Συζητήθηκε η επιστολή – παρέμβαση του Επιμελητηρίου Σερρών προς τα Υπουργεία Οικονομικών και Εργασίας για την επαναφορά ρύθμισης 100 δόσεων για χρέη προς το Δημόσιο  και για συμψηφισμό απαιτήσεων μεταξύ Δημοσίου και Ασφαλιστικών ταμείων και επιχειρήσεων.
•    Ανακοινώθηκε ότι η εκδήλωση για τη βράβευση των παιδιών των μελών του Επιμελητηρίου Σερρών που επέτυχαν την εισαγωγή τους το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 και ότι οι επιτυχόντες θα πρέπει να δηλώσουν στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου τα στοιχεία τους, προκειμένου να τους απονεμηθεί ο έπαινος.