ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ. 11/2015

Συνεδρίασε την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Σερρών.

Έγιναν ενημερώσεις και ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:

-Ο Πρόεδρος ενημέρωσε το Σώμα για τα όσα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν στο Δ.Σ. της Δ.Ε.Θ., στο οποίο συμμετείχε ως τακτικό Μέλος.

-Ενημερώθηκε το Σώμα για τα προσωρινά αποτελέσματα του ελέγχου του Έργου “EMPLOCOMP”.

-Ενημερώθηκε το Σώμα για την προσεπίκληση της εταιρίας με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΟΠΕ ΑΕ)» κατά του Επιμελητηρίου Σερρών που θα συζητηθεί στις 29 Ιανουαρίου 2016 ενώπιον του Ειρηνοδικείου Σερρών, για το Συνέδριο Γαστρονομίας Σερρών  που πραγματοποιήθηκε από 22 έως 24 Μαΐου 2009.

-Εγκρίθηκε η συμμετοχή του Επιμελητηρίου Σερρών στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “FOOD EXPO”, η οποία θα διεξαχθεί από τις 19 έως 21 Μαρτίου 2016 στο Metropolitan Expo.

-Ενημερώθηκε το Σώμα για το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει το Επιμελητήριο Σερρών στον αύλειο χώρο του «ΚΡΟΝΙΟΥ» τις ημέρες των εορτών.

-Ενημερώθηκε το Σώμα για τη διοργάνωση της εκδήλωσης για τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών – παιδιών των μελών του Επιμελητηρίου Σερρών, σε Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. 2015, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03 Ιανουαρίου 2016.

-Εγκρίθηκε η παραχώρηση της χρήσης για 30 χρόνια, στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Εμπορικών Σωματείων Σερρών και στον Εμπορικό Σύλλογο Σερρών, πλήρως εξοπλισμένων γραφείων ιδιοκτησίας Επιμελητηρίου Σερρών, συνολικού εμβαδόν 65τ.μ. στο κέντρο της πόλης των Σερρών, Π. Κωστοπούλου 9.