Απόλυτη ικανοποίηση από τα αποτελέσματα της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης – Προοπτική για την Επιχειρηματικότητα στις Σέρρες

Απόλυτα ικανοποιημένος δήλωσε ο  Περιφερειάρχης ΚΜ Απ. Τζιτζικώστας, σχετικά με τα αποτελέσματα του προγράμματος Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (Σ.Β.Β.Α), ενώ τόνισε ότι υπήρξε άριστη συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και των Φορέων του Νομού που συμμετέχουν.

Το Επιμελητήριο Σερρών με πρότασή του, κατά τη σύνταξη της Σ.Β.Α.Α. του Δ.Σερρών, συνέβαλε στην έγκριση εξοπλισμού εκδηλώσεων τουριστικής προβολής,  προϋπολογισμού 90.000, ενώ εξασφάλισε 520.000€ για Δράσεις – Ενισχύσεις σε υφιστάμενες Επιχειρήσεις – Μέλη του ΕΒΕΣ & Δυνητικούς Επαγγελματίες του Νομού, καθώς και  254.000€ για κατάρτιση Στελεχών Επιχειρήσεων.

 

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα, τον Δ. Σερρών για την επιτυχή συνεργασία,  τον κ. Κώστα Καρπουχτσή, Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δ. Σερρών, για την άψογη και συνεχή συνεργασία με το Επιμελητήριο Σερρών, στο πλαίσιο κατάρτισης & έγκρισης του ΣΒΑΑ, το ΚΕΚ της ΠΕ Σερρών και το ΤΕΙ Σερρών για την εποικοδομητική και αποτελεσματική συνεργασία.