Δήλωση Χρήστου Μέγκλα για εισακτέους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΑΕΙ-ΤΕΙ)

Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών, Χρήστος Μέγκλας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Με την ανακοίνωση των βάσεων ολοκληρώθηκε η φετινή διαδικασία επιλογής για τις νέες και τους νέους που θα συνεχίσουν τις σπουδές τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Θέλω να απευθύνω τις εγκάρδιες ευχές μου σε όλες και όλους τους νέους που είδαν τις προσπάθειές τους να στέφονται με επιτυχία. Σε όσες και όσους πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εύχομαι ολόψυχα μια εποικοδομητική ακαδημαϊκή πορεία και μια επακόλουθη επαγγελματική σταδιοδρομία στο αντικείμενό τους.

Πλέον, νέοι δρόμοι προόδου και γνώσης ανοίγονται μπροστά τους και ευχόμαστε να είναι αντάξιοι των προσδοκιών τους για ένα καλύτερο μέλλον και μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.

Ακόμα, θέλω να απευθύνω  ένα «μπράβο», τόσο στους γονείς και τους συγγενείς των παιδιών αυτών, όσο και στους εκπαιδευτικούς, που συνέβαλαν και αυτοί στην επιτυχία τους».

Εμείς, ως Επιμελητήριο Σερρών,  συγχαίρουμε τους νέους και τις νέες που τα κατάφεραν και τους ευχόμαστε να έχουν μια λαμπρή επαγγελματική σταδιοδρομία είτε στο επιχειρείν είτε σε όποιον άλλο τομέα και κλάδο αυτοί επιθυμούν.  Σε όσους δεν τα κατάφεραν, το μήνυμα είναι κοινό: Η ζωή συνεχίζεται, η προσπάθεια δεν τελειώνει ποτέ και ολόκληρη η ζωή είναι μπροστά στους νέους ανθρώπους που καλούνται να την κατακτήσουν δίνοντας το δικό τους αγώνα»