ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ‘ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ’ Κ.ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ» 18-11-2013

Συνάντηση μεταξύ του Προέδρου κ. Μέγκλα, Μελών της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Σερρών και του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο και της Βουλευτή Ν. Σερρών, κας Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Σερρών την Δευτέρα 18 Νοεμβρίου.
 
Ο κ. Καμμένος, αφού έλαβε υπόμνημα σχετικά με τη διαπίστωση και καταγραφή των προβλημάτων του Νομού Σερρών,  καθώς και τα Πεδία Παρέμβασης και τις Προτάσεις – Διεκδικήσεις του Επιμελητηρίου Σερρών από το ελληνικό Δημόσιο, ενημερώθηκε σχετικά με την δυσμενή κατάσταση του Νομού Σερρών [προτελευταία θέση ως προς το κατά κεφαλήν ΑΕΠ μεταξύ των Νομών της χώρας (στοιχεία ΑΕΠ 2010)]. Ακολούθησε αναλυτικότερα η παρουσίαση των προτάσεων του Επιμελητηρίου σχετικά με την ενίσχυση της ρευστότητας, τη φορολογική διευκόλυνση και τη μείωση κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά και την προσέλκυση νέων επενδύσεων μέσω της ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Ν. Σερρών.

Επισυνάπτονται Δελτίο Τύπου και Φωτογραφίες

Σχετικά Αρχεία: